Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Tuin en buitenleven

Geraniums en struikrozen kunt u kopen in de webwinkel

Via de webwinkel van de specialist op het gebied van planten en bloemen, DGplant.nl kunt u eenvoudig uw planten en bloemen uitzoeken. Hier vindt u een ruim assortiment aan tuin- en haagplanten die u per stuk kunt kopen. Heeft u ze uitgezocht? Dan kunt u ze gemakkelijk en snel laten bezorgen. Geraniums of struikrozen kopen voor in uw tuin wordt zo een stuk makkelijker en u hoeft niet meer op uw vrije zaterdag door de mensenmassa’s heen te worstelen in een tuincentrum. Betalen doet u eenvoudig via uw eigen bank met iDeal en de bezorging wordt snel voor u in orde gemaakt zodra de betaling binnen is gekomen.

Struikrozen en toebehoren kopen bij de specialist

Bij de online specialist op het gebied van tuinplanten kunt u struikrozen en mooie geraniums kopen om uw tuin op te fleuren. Ook andere bloemen en planten vindt u in het ruime assortiment van Dgplant.nl. Planten kopen is immers leuk, maar ze moeten wel van tijd tot tijd verzorgd worden. Daarom kunt u bij de juiste leverancier alles bestellen dat u hiervoor nodig heeft. Denk daarbij aan zaken als rozenvoeding, en verschillende soorten potgrond. En u kunt ook altijd iemand een leuk cadeau geven door ze een cadeaubon te geven waarmee ze zelf een leuke plant of struik kunnen uitzoeken. Verras iemand eens met iets anders, verras ze met een plant!

Struikrozen kopen met aangroeigarantie

U koopt bloemen en planten voor uw tuin zodat ze verder in uw tuin kunnen groeien. De specialist op het gebied van bloemen en planten doet er dan ook alles aan om uw levering in beste staat te leveren. Een aanbieder waar u planten als geraniums kunt kopen, of struikrozen, heeft in sommige gevallen dan ook een groeigarantie. U krijgt dan over een periode van 2 maanden een aangroeigarantie waarbij u, mits u ook gebruik maakt van de aangeleverde plantinstructies. Daarnaast zijn er natuurlijk wel een aantal zaken waar geen invloed op uitgeoefend kan worden, zoals plantziekten waardoor schade kan ontstaan.

Voor meer informatie :