Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Tuin en buitenleven

Bekijk de prijzen van raamdorpels

Raamdorpels zorgen ervoor dat je huis er netjes afgewerkt ziet aan de buitenkant maar dat er ook geen water over de muren loopt of op de kozijnen blijft staan. Dit betekent tevens minder vuil op de woning. Raamdorpels zijn in diverse uitvoeringen en prijsklassen te koop en voor raamdorpel prijzen raadpleeg je het beste even de website van een leverancier. 

Uiteenlopende soorten raamdorpels

Bij Sierbeton Online vind je een uitgebreid aanbod aan raamdorpels. Deze zijn in diverse uitvoeringen, maten en kleuren te koop en worden ook van verschillende grondstoffen gemaakt. Al deze factoren dragen er aan bij dat de prijzen van de raamdorpels ook uiteenlopen. 

Prijzen opvragen voor speciale maten

Als je een bepaalde dorpel gevonden hebt die je wel aanstaat kun je meteen zien op de website wat deze kost. Heb je een afwijkende maat nodig dan kun je de gewenste afmetingen invoeren en meteen zien wat een dergelijke raamdorpel je gaat kosten. Zo weet je ook meteen waar je aan toe bent en levert dit geen verrassingen achteraf op. 

Bestel de dorpels allemaal tegelijk

De raamdorpels kunnen van verschillende leveranciers komen dus als je voor een eenheid kiest op je woning en allemaal dezelfde dorpels wilt hebben is het raadzaam deze maar bij één leverancier te bestellen. Zo voorkom je kleurafwijkingen en is de afwerking van de dorpels allemaal hetzelfde. 

Laat eerst een offerte maken

Als je voor het hele huis dorpels wilt hebben kun je een offerte laten maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Is het goed dan kun je de raamdorpels bestellen en worden ze geleverd op afspraak, op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt. De levertijd kan verschillen en sommige drempels zijn op voorraad terwijl andere nog besteld zullen worden. Hierdoor kan de levertijd van diverse raamdorpels verschillen. 

Voor meer informatie :