Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Dienstverlening

Deze tattooshop in Antwerpen is gespecialiseerd in whip shading

Cirusso Art is een tattooshop gelegen in onder andere Antwerpen en Hasselt waar u naartoe wilt gaan wanneer u een tattoo wilt laten zetten met een whip shading afwerking. De artiesten van deze studio hebben de volledige vaardigheid in het plaatsen van uitzonderlijke en perfect afgewerkte tattoos. Whip shading is hierbij een belangrijk facet en de techniek hiervan beheersen zorgt dat het mogelijk is om de laatste puntjes op de i te zetten bij elke tattoo die naar deze schaduwschakering verlangt. Bij whip shading hebben de resultaten een heel effen en geschakeerde schaduw.

Hoe whip shading wordt aangebracht

Whip shading geeft een extra dimensie aan je tattoo door de mooie, egale schaduw. Deze schaduwvorming vraagt om een speciale techniek bij het zetten ervan. De tattooartiesten van deze tattooshop in Antwerpen en Hasselt hebben deze techniek in de handen om jou zo een sublieme tattoo te geven. Bij het zetten van whip shading wordt de naald op negentig graden op de huid gezet om vervolgens een vluchtige lijn te trekken. Hierbij wordt er gestart met zwart, die afbouwend telkens in een lichtere grijstint overgaat, om zo de verschillende grijsgradaties vloeiend in elkaar over te laten lopen. Een mooie overgang is essentieel bij tattoos met deze stijl van schaduwzetting. Daarom vertrouw je hiervoor het best op een tattooartiest die weet waar hij of zij mee bezig is. Wanneer je naar Cirusso Art stapt, krijg je een tattoo die met professionaliteit gezet wordt in hun tattooshop in Antwerpen, Hasselt of in één van hun andere locaties doorheen Vlaanderen.

Aanschouw hun eerdere werken

Neem alvast eens een kijkje op cirusso.com en raak geïnspireerd door de eerdere werken die bij deze studio al voltooid zijn. Aanschouw hun capaciteiten voor het zetten van uitzonderlijk mooi afgewerkte tattoos en ga met volle overtuiging voor een volgende tattoo bij deze studio en leg je afspraak al vast.