Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Electronica en Computers

Sluit jij het jaar af met een kapot mobielscherm?

Wanneer je iPhone kapotgaat kan dit door verschillende dingen komen. Een van de meest voorkomende schade is wel de schade die je aan je scherm kunt krijgen. Doordat veel mensen hun telefoon nog wel eens laten vallen is een schermreparatie iets wat veel voorkomt. Een ander voorbeeld is vochtschade, wanneer je bijvoorbeeld je telefoon in het toilet hebt laten vallen. Ook op die manier kan je telefoon gemaakt worden.

IPhone XS-reparatie

Een gebarsten scherm van je IPhone Xs. Iedereen heeft dat wel eens gezien. We snappen dan ook dat je niet graag rond blijft lopen met een kapot scherm. Je kunt dit dan ook prima laten maken. Doordat experts dit een aantal dagen per week non-stop doen weten ze precies wat ze moeten doen. Ook worden er dan originele producten gebruikt. Mede hierdoor is de kwaliteit extra hoog.

Wanneer je een IPhone xs scherm reparatie uit laat voeren wil je natuurlijk ook dat dit goed gebeurt.We weten dan ook allemaal wel hoe frustrerend het is om een tijdje zonder smartphone te moeten doen dus wil je ook graag dat dit zo snel mogelijk voor elkaar is.

Binnen 90 minuten gerepareerd

Je hebt geen zin om uren te moeten wachten, of zelfs dagen. Daarom kan jouw IPhone Xs klaar zijn binnen 90 minuten. Je kunt natuurlijk ook even wachten met een kop thee of koffie, maar het is ook mogelijk om even rond te wandelen of een boodschap te gaan doen. Zo wordt het beeldscherm gemaakt en hoef je hier geen uren op te wachten. Je kunt ook een afspraak maken. Zo weet je wanneer je jouw telefoon kan brengen en weet je ook meteen wanneer deze weer klaar is. Dit is natuurlijk helemaal fijn wanneer je een volle agenda hebt.

Niet alleen maar scherm reparaties

Er zijn nog veel meer reparaties die je kunt laten doen aan jouw IPhone Xs. De andere reparaties die je kunt laten doen zijn:

  • Je batterij laten vervangen
  • Het glas laten repareren
  • De oplaadconnector laten vervangen
  • Het reinigen van waterschade
  • De trilfunctie vervangen
  • Je camera vervangen
  • Je software laten herstellen

Ook andere merken kunnen gerepareerd worden

Wanneer je zelf geen IPhone hebt, kun je natuurlijk zelf nog steeds last hebben van een kapot scherm. Ook een tablet kan nog wel eens een goede klapper krijgen. Dan kun je ook terecht om je scherm te laten maken.

Reparaties & onderdelen zakelijk

Wanneer je zakelijk gebruikt maakt van je telefoon is het natuurlijk enorm belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Ook wil je dat je medewerkers goed bereikbaar zijn. Een tablet of een smartphone is dan wel erg handig. Wanneer een smartphone dan kapotgaat is het laten repareren van de smartphone een stuk goedkoper dan een nieuw toestel aan te schaffen.

3 maanden garantie

Nadat jij je IPhone hebt laten repareren krijg je ook gewoon een garantieperiode. Dit is meestal drie maanden. Dit is niet zo als je jouw IPhone weer laat vallen. Dan werkt dat niet.