Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Bedrijven

Blijft niet met uw schadewagen zitten! Verkopen is heel eenvoudig!!

⭐⭐⭐⭐⭐Blijf niet met uw schadeauto zitten want een schadewagen verkopen is zeer eenvoudig. U kunt namelijk snel en gemakkelijk de wagen verkopen voor een goede prijs. Normaal gezien is een auto verkopen met schade lastig en kost het veel tijd, maar wij hebben dé manier, namelijk via een autoveiling.

 

Veiling effectiever dan zoekertje

Het verschil tussen de autoveiling en een zoekertje plaatsen op bijvoorbeeld tweedehands.be is dat u direct de autobedrijven / garagisten bereikt die juist op zoek zijn naar schadeauto’s en schadewagens. Ook een autowrak verkopen is geen enkel probleem.

De autoveiling is de koppeling tussen de particulier die een schadewagen verkopen wilt, en de bedrijven die ze juist willen inkopen.

Wanneer u uw auto aanbiedt bij https://verkopenschadeauto.be/ dan kun u uw schadewagen verkopen aan de beste prijs, binnen 1 dag tijd! Er zijn géén kosten en géén verplichtingen. Gaat u akkoord met het hoogst geboden bod, dan spreekt u met de koper een tijdstip af en wordt de schadewagen gratis opgehaald.

 

Altijd erkende autobedrijven – veiligheid voorop

Alle bedrijven die meedoen aan de autoveiling zijn vooraf gescreend en erkende bedrijven. Alle garagisten, dealers, en schadeherstellers zijn dus betrouwbaar en komen hun afspraken na. Veilig uw schadeauto verkopen dus!

 

Van bumperschade tot aan motorschade

De autoveiling specialiseert zich in auto’s met schades op alle vlakken. Dit kan dus zijn dat u een kapotte voorbumper heeft, een kapotte motorkap, of heel wat meer schade doordat u ergens tegenaan bent gereden. De schade mag zich ook op een ander vlak bevinden. Denk aan schade aan het interieur ten gevolge van een lekkend dakraam, of een kapotte motor. Bent u misschien vergeten de distributieriem op tijd te vervangen, dan kan deze plots breken en gaat uw motor ernstig stuk. Gelukkig zijn er altijd meerdere garagisten die graag de auto met kapotte motor van u over willen kopen.

 

Personenwagens en bedrijfswagens

De meeste voertuigen die worden aangemeld zijn personenwagens en bedrijfswagens. Mobilehomes worden een stuk minder vaak aangeboden, maar ook hier zijn altijd meerdere kopers voor te vinden via de autoveiling.

Ook het merk van uw schadewagen (autowrak) is niet van belang. Heeft u een veelvoorkomend merk zoals Opel, Peugeot, Skoda, Citroën, Volkswagen, Volvo, BMW, Ford, of minder bekend merk zoals Infinity, Dacia, of Chrysler. Van welk merk uw schadeauto of schadewagen ook is, u kunt deze altijd gratis verkopen via de autoveiling!

 

Probeer het gratis uit. 0% risico

De autoveiling is gratis en vrijblijvend. Er zijn geen kosten dus u loopt geen risico. Vind u het bod interessant, dan kunt u de schadewagen verkopen voor het genoemde bod, en wordt deze vervolgens gratis bij u opgehaald.

 

Voor meer informatie :