Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Aanbiedingen

Zoek en los Uw slot problemen op , hoe doet U dat

Heeft U recentelijk problemen gehad met uw slot? Het kan heel erg frustrerend zijn om slot problemen te hebben. Het leuke is dat U deze problemen heel makkelijk kan zoeken en herstellen. Hier is hoe U moet gaan over het proces van zoeken en herstellen van problemen. Mocht dat niet voldoende zijn dan kunt u altijd overwegen om contact op te nemen met een vakkundige slotenmaker zoals slotenmaker Tilburg

Hoe zoek Uw slot problemen

Een van de grote problemen die sloten hebben is dat de sloten breken. Om na te gaan of de slot gebroken is moet U Uw sleutel in de slot doen. Als de sleutel draait maar het opereert de slot bout niet, dan is de kans groot dat de slot mechanisme stuk is. Hier moet U het slot mechanisme verwijderen en het gerepareerd of vervangen krijgen.

Om de tapgat slot set cilinder weg te halen voor reparatie moet U de knop weghalen door de set schroef in de knop los te maken middels een standaard schroevendraaier.

Om de rest van het tapgat slot set weg toehalen moet U het interieur knop weghalen, de exterieur hendel en de bekleding. U moet dan de plaat weghalen en de slotplaat door de schroeven ervan weg te halen.

Andere slot problemen

De sleutel kan ook het probleem zijn. Als U net de vervangen sleutel hebt ontvangen dat niet draait, dan is er kans dat het niet goed gesneden is. Om dit te bevestigen kan U het proces van de slot set nagaan middels een originele sleutel. Als het probleem ligt bij de vervangen sleutel dan moet U het terug brengen naar de winkel waar U het had laten snijden.

Als de sleutel met heel veel moeite draait, dan zal het slot misschien smeringsproblemen hebben. Hier zal U het slot mechanisme moeten smeren met silicone spray of grafietpoeder. U moet Uw smering spuiten in het sleutelgat en dan de sleutel vooruit en achteruit bewegen om de smering te distribueren.

Als de slot bout niet volledig naar buiten komt, dan zal het tapgat misschien niet diep genoeg zijn. Om het probleem te herstellen moet U de slotplaat weghalen en een dieper gat boren.

Als U de sleutel niet in de slot past of niet kan draaien en U hebt natte of vriezend weer, dan is het slot misschien bevroren. Om dit probleem te herstellen moet Ueen lock de-ice spray in het sleutelgat spuiten. U kan het slot ook verwarmen met een haardroger.

Wilt U meer leze, kijk dan op onze google+ pagina of klik op de website van Slotenmaker Breda.

 

Voor meer informatie :