Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Electronica en Computers

Computer reparatie Antwerpen

Computer reparatie Antwerpen

Ben je op zoek naar een bedrijf dat een computer reparatie in Antwerpen professioneel voor jou kan uitvoeren? Dan ben je bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel aan het juiste adres. De laatste jaren met al dat gedoe van virussen en oorlog in de wereld zijn alle onderdelen duurder geworden en is de levertijd soms weken langer als normaal. Des al niet te min proberen we nog altijd een goede service naar de klant te leveren. Als je bij ons binnen komt met je defecte computer of laptop dan zullen wij hem eerst gaan onderzoeken. Tijdens het onderzoek zullen wij jouw aparaat altijd goed schoonmaken. Dit doen we geheel gratis. Na het onderzoek zullen we jouw op de hoogte brengen van onze bevindingen. Denk hierbij aan de kosten voor jouw computer reparatie in Antwerpen maar ook de eventuele levertijden.

Ik kreeg eerst een offerte voor mijn computer reparatie Antwerpen

Als je middels de offerte akkoord bent zullen we de onderdelen bestellen indien dat nodig is en zodra deze binnen zijn beginnen we direct aan jouw computer reparatie. In de tussentijd kan je jouw computer gewoon mee naar huis nemen indien je hem nog kan gebruiken. Als dan de onderdelen binnen zijn kan je hem terug brengen en zorgen we dat de herstelling niet langer als 1-2 werkdagen zal duren. Zo kan je nog lekker doorwerken. Ook is het zo dat als we een computer reparatie uitvoeren voor jou je altijd even mee mag kijken hoe alles bij ons in zijn werk gaat. Bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel hebben we vertouwen en duidelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. Een Computer reparatie Antwerpen is bij ons altijd in goede handen.

Wij zorgen goed voor jouw computer reparatie in Antwerpen

We krijgen elke dag wel één of meerdere computers of laptops binnen voor reparatie. Dit kan gaan om het opnieuw installeren, het vervangen van de power supply of een ander onderdeel. Zolang wij het onderdeel voor jouw computer reparatie in Antwerpen kunnen bestellen dan zullen we jou computer ook kunnen repareren. Soms lukt het ons binnen 1-3 werkdagen en als we wat moeten bestellen zijn we natuurlijk afhankelijk van de levertijd. Wij proberen altijd alles computer reparaties zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen. Zit je thuis of op je werk ook met een computer die wel eens een onderhoudsbeurt kan gebruiken? of heb je er 1 staan met een defect onderdeel? Breng hem eens binnen.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/reparatie/computer