Paruzzi is hét adres voor de meest uiteenlopende classic VW supplies

Exclusiefbedrijf BE

Bij de liefhebbers en oldtimer garage bedrijven zijn we volop bekend. Voor klassieke Volkswagen onderdelen moet je bij Paruzzi zijn. Om het overzichtelijk voor je te maken, hebben we een en ander in een aantal hoofdgroepen gecategoriseerd. Klik bijvoorbeeld op ‘motor’, ‘transmissie’ of ‘elektriciteit’ en je komt snel uit bij dat ene artikel dat jij nodig hebt. Enkele voorbeelden van veel gezochte supplies zijn: uitlaatsystemen, airco’s, accubevestigingen, claxons en olieslangen. Paruzzi onderscheidt zich door rechtstreeks zaken te doen met Volkswagen Classic Parts. We wijzen je er bij deze graag op dat de magazijnen in Duitsland voortaan ook voor jou beschikbaar zijn. En dat gewoon online!

Vanzelfsprekend kun je rekenen op authentieke items die op de reguliere markt nauwelijks meer te vinden zijn. In totaal bieden we ruim 40.000 Volkswagen-onderdelen aan. We richten ons op zowel lucht- als watergekoelde VW classics. Heb jij gevonden wat je zoekt? Wellicht kunnen we je ook van dienst zijn met een Paruzzi Cadeaubon. Je bepaalt zelf het bedrag en degene die de bon ontvangt, mag hem besteden zoals hij/zij wil.

Wereldwijd geliefd

Volkswagen is wereldwijd enorm geliefd. Bij mannen en vrouwen. Jong en oud. Diverse wagens staan op lijstjes van best verkochte auto’s. Tegelijkertijd zijn de klassiekers van dit merk ook ongekend populair. Om onderdelen voor je Kever te bestellen hoef je echt niet stad en land af te struinen. Je hebt thuis achter je laptop of tablet het hele jaar door direct inzicht in ons complete assortiment. De collectie die wij aanbieden gaat van koppelingen tot versnellingsbakken en van veringen tot achterassen. Misschien zit dat ene artikel dat jij nodig hebt er niet tussen? Laat het ons weten. We schakelen al onze contacten in en zetten alles op alles om je van dienst te zijn.

Onze experts zijn bereikbaar via 0113-503555, maar je kunt ook een mail sturen naar sales@paruzzi.com. Wil je langskomen en je aankoop persoonlijk ophalen, wees welkom op de Kreeft 16 in Yerseke. Tot onze klantenkring behoren particulieren, garages en doe-het-zelvers in heel Europa. Ook met jou doen we graag zaken! Handig om te weten: je kunt via Paruzzi.com allerlei handleidingen downloaden. Het enige dat je hoeft te doen is het artikelnummer invullen in de zoekbalk.

Voor meer informatie : https://www.paruzzi.com/