Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Bedrijven

Wereldwijd expediteur luchtvracht Ritra

Wereldwijde expediteur over land, over zee en door de lucht. Wij zijn Ritra Cargo. Of het nu gaat om zeevracht, spoorvervoer van en naar China of luchtvracht, Ritra is de betrouwbare partner van jouw bedrijf.

Ritra vervoert wereldwijd. Wij zijn een expediteur en regelen goederenvervoer naar alle windstreken. Voor ons is expeditie meer dan goederen van punt A naar punt B vervoeren. Wij zijn continu bezig het goederentransport efficiënter en inzichtelijker te maken voor de klant. Hiervoor maken wij gebruik van de beste ICT-systemen en volgen de technologische ontwikkelingen hierin op de voet. Onze bedrijfsstrategie gaat voor ons hand in hand samen met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op diverse manieren willen wij een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Luchtvracht volledig ontzorgd

Luchtvracht zorgt voor een snel en efficiënt vervoer van je goederen. Binnen Ritra Cargo krijg je één vast contactpersoon zodat het hele proces makkelijk en vlot geregeld wordt en je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. We stellen vooraf een duidelijke offerte op, zodat de kosten helder zijn. Ritra Cargo regelt de douane-afhandeling, zorgt ervoor dat jouw goederen op de beste wijze getransporteerd worden en kan door middel van fijnmazige distributie vervoer regelen tot in de winkel. Ook kan Ritra Cargo je helpen bij vragen rondom bijvoorbeeld douane en transport van bijzondere goederen.

Ritra Cargo: jouw luchtvracht in de beste handen

Om te zorgen voor een snelle en efficiënte levering van je goederen via de lucht, mag je bij expediteur Ritra rekenen op het volgende:

  • Eén en dezelfde contactpersoon regelt alles voor je transport
  • Geen onverwachte kosten door een heldere offerte vooraf
  • Ritra Cargo kan snel en duidelijk helpen bij al je vragen rondom luchttransport
  • Wij bieden een breed pakket aan diensten om je luchtvracht zo snel en efficiënt mogelijk te regelen
  • Bij Ritra ben je aan het goede adres voor wereldwijd luchttransport.

Ritra Cargo: wij helpen je op een persoonlijke manier en ontzorgen je met een breed netwerk en innovatieve ICT-oplossingen.