Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Aanbiedingen

Vrouw aan het stuur, bloed aan de muur?

auto verkoop site

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Clichés, we kunnen ze overal zien, maar als we het over auto’s hebben, zijn ze meer. Hoe vaak ben je in een café geweest om het verschil tussen mannen en vrouwen aan het stuur te bespreken? Deze discussies zijn enerzijds niet meer te berekenen. Maar wie rijdt er echt beter? Man of vrouw? Wie kan er beter parkeren? Het is tijd voor een korte, volledig objectieve vergelijking.

Vrouw kan niet parkeren

Vrouwen en parkeerplaatsen, mannen lachen al bij het denken. Maar is dit logisch? Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat parkeren voor vrouwen inderdaad moeilijker is. Mannen kunnen nu echter hun mening behouden, omdat vrouwen over het algemeen beter parkeren dan mannen. Feit: mannen parkeren sneller en durven te knijpen op kleine parkeerplaatsen. Ondanks voldoende vertrouwen zijn de parkeeromstandigheden voor mannen vaak slechter dan die voor vrouwen.Vrouwen brengen tijd door met rustig en correct parkeren, wat betekent dat ze meestal meer rechtop staan ​​dan mannen. Voordat alle vrouwen de overwinning gaan eisen, moeten we er rekening mee houden dat vrouwen het meest falen bij het parkeertest in het rijexamen. Conclusie: als ze het eenmaal kunnen, zullen ze het goed doen, maar het zal even duren om de technologie onder de knie te krijgen.

Zeg niet te vroeg, het is een andere vrouw

Je zou zeggen: ‘De vrouw zit aan het stuur en er zit bloed aan de muur.’ De bron van deze verklaring is een mysterie omdat het eigenlijk onjuist is. Uit de BIVV-gegevens blijkt dat vrouwen voorzichtiger moeten zijn bij het autorijden en het aantal ernstige ongevallen moeten verminderen. Ongevallen veroorzaakt door mensen hebben meestal ernstigere gevolgen. De keerzijde van de medaille: het aantal vrouwen met lichte botsingen is verviervoudigd zonder grote gevolgen.

Vrouwen, technologie en schoenen

Vrouwen hadden duidelijk geen begrip van transport. De reden is duidelijk: de meeste vrouwen zijn totaal niet geïnteresseerd in hun autotechnologie. Hierdoor voelen ze zich veel minder tijdens het rijden. De logica is ook: hoe kun je van iemand die niet weet hoe de koppeling werkt, een sterk gevoel over haar auto geven? Gelukkig merken autofabrikanten ook een gebrek aan gevoel: tegenwoordig bieden ze verschillende technische hulpmiddelen voor auto’s die vrouwen kunnen gebruiken om hun auto beter te begrijpen.Het is geen verrassing dat vrouwen zelf auto’s missen. Dit is niet hun aard. Vrouwen houden van schoenen en handtassen. Aan de andere kant houden mannen van krachtige auto’s en produceren ze minstens dezelfde decibel. Deze voorkeur is geworteld in de prehistorie: mannen moeten behendig en jagen. Dat jachtinstinct is misschien verdwenen, maar voorkeuren voor snelheid en avontuur bestaan ​​nog steeds.

Vrouw volgzaam

Mannen houden van snelheid en uiten dat in hun eigen rijstijl. Het zijn radicale, gekke heethoofden achter het stuur. Door al het vuur achter het stuur willen mannen zichzelf per ongeluk op de weg werpen of ze onverwachts manipuleren. Vrouwen maken zich hier grote zorgen over. Wat doen vrouwen meestal fout in de auto? Vrouwen zijn onzeker, volgzaam en angstig. Dat blijkt ook uit het verkeer dat ze de meeste fouten maken: ze lopen het risico hun voorrang te verliezen en een onverlicht kruispunt binnen te rijden … nou ja, soms mislukt dit.

Vrouw … wees niet zo slecht!

Inderdaad, vrouwen zijn misschien niet goed in het verkeer, maar de uitdrukking “vrouwen hebben het druk, er is bloed aan de muur” vereist nuances. Aan de andere kant is het beter voor mannen om hun minachting voor vrouwen op te geven en hun rijgewoonten zorgvuldig te observeren. De beruchte cafétoeristen hebben nooit over mannen gesproken, vooral niet over vrouwen achter de wielen. Wat denk je? Zijn vrouwen onderweg in gevaar of zijn mannen onbetrouwbaarder?

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/auto-veiling-belgie/