Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Vakantie

Weekendje weg in een vakantiepark

Weekendje weg in een vakantiepark

Soms wil je er even spontaan tussenuit. Of heb je geen tijd voor een lange vakantie. Dan is een weekendje weg een leuke manier om even op vakantie te gaan. In een vakantiepark kun je gemakkelijk en snel een weekendje weg boeken. Op de vakantieparken zijn vaak allerlei faciliteiten aanwezig om heerlijk te kunnen ontspannen, zoals een zwembad, wellness en een restaurant. In de omgeving kun je uitstapjes maken of sporten. Er is altijd wel iets leuks te doen.

 

Waar zijn vakantieparken?

Vakantieparken vind je in heel veel landen. Voor een weekendje weg zijn parken in Nederland, België en Duitsland bijvoorbeeld heel geschikt. Je hoeft dan niet lang te reizen voordat je er bent. Zo ben je niet een groot deel van je korte vakantie onderweg. Toch heb je wel echt het gevoel even helemaal weg te zijn. De landen verschillen van elkaar in sfeer, cultuur en landschap, dus de omgeving is helemaal anders.

 

Leuke plaatsen en bestemmingen

Zowel in Nederland als in België zijn vakantieparken aan de kust erg populair. Zandvoort, Egmond aan Zee, Oostduinkerke en De Haan zijn plaatsen waar vakantieparken te vinden zijn. Hier kun je het hele jaar lekker uitwaaien aan het strand. In Duitsland is Berlijn een zeer geliefde bestemming om een weekendje weg te gaan. Deze stad heeft van alles te bieden, niet in de laatste plaats een bruisend nachtleven.

 

Bij wie boeken?

Een weekendje weg boeken bij een vakantiepark kun je doen bij een aantal bekende aanbieders. Center Parcs, Roompot, Sunparks, Landal en Holiday Suites zijn aanbieders van vakantiehuisjes in Nederland, België en Duitsland. Sunparks en Holiday Suites hebben alleen huisjes in België (en Frankrijk). Bij Center Parcs, Roompot en Landal vind je veel faciliteiten en activiteiten op het park. Holiday Suites heeft dit niet. Zij richten zich meer op rustige, betaalbare vakanties op mooie locaties.

Voor meer informatie :