Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Beauty en verzorging

Bovenooglidcorrectie

Iedereen wordt steeds een beetje ouder. Veel mensen vinden dat dit bij het leven hoort, maar soms komt met deze leeftijd ook de komst van gebreken. We zijn natuurlijk allemaal wel eens niet zo tevreden over iets, maar voor sommige mensen leveren uiterlijke dingen ook daadwerkelijk ongemakken op. Een voorbeeld van zo’n ongemak is het overhangen van de bovenste oogleden. Mensen klagen daarbij vaak over hoofdpijn, moeheid en/ of cosmetische aspecten. Dat hangende bovenoogleden verre van ideaal zijn, kan iedereen begrijpen. Gelukkig kan een kleine ingreep, zoals een ooglidcorrectie bovenoogleden een goede optie zijn voor mensen die graag iets aan hun klachten willen doen.

De bovenooglidcorrectie is een veel gevraagde ingreep en dat is natuurlijk niet zo gek want het is een zeer succesvolle en weinig ingrijpende behandeling, maar wel met goede en aanhoudende resultaten. De behandeling kan vaak onder plaatselijke verdoving plaatsvinden. Voor de patiënt heeft dit als voordeel dat het herstel na de behandeling drastisch verminderd kunnen worden, omdat mensen ook niet hoeven te herstellen van een narcose en de gevolgen daarvan. Lijkt het je toch vervelend om alleen een plaatselijk verdoving te krijgen, dan kun je altijd vragen voor een klein roesje. Op deze manier krijg je minder mee van de ingreep. Echter kun je dit vooraf met je arts bespreken, omdat vrijwel elke kliniek een consult plant vooraf.

Wanneer je een ooglidcorrectie bent ondergaan, kun je last krijgen van complicaties zoals blauwe plekken en zwellingen rondom het behandelde gebied. Om dit zoveel mogelijk te beperken, word aangeraden dit al gelijk na de behandeling te koelen. Hierbij is het belangrijk dat het koel is, maar geen bevroren object. Dit verhoogt het risico juist op meer beschadiging. Een koud kompres bied vaak al voldoende verlichting en helpt tegen blauwe plekken en zwellingen. Afhankelijk van hoe je je voelt, kun je ook vaak redelijk snel alweer aan het werk na de behandeling. Mocht je toch vragen hebben, kun je het beste even langsgaan bij een kliniek, zoals Faceland, om daar meer informatie te ontvangen.

Voor meer informatie : http://faceland.nl/