Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Aanbiedingen

Een gewone sleutel of toch een beveiligingssysteem?

Wat is het risico?

De controle over een sleutelsysteem of beter gezegd het gebrek aan een essentiële controle is één van de grootste risico’s waar bedrijven of eigenaren van onroerend goed mee te maken hebben.

Zonder een essentieel controlesysteem weet je maar nooit wie er sleutels hebben of hoeveel sleutels er van je woning zijn. Het ontbreken van een patent gecontroleerd sleutelsysteem leidt tot ongeautoriseerde duplicatie van sleutels, wat weer leidt tot ongeautoriseerde toegang tot je woning of diefstal door werknemers.

De meeste essentiële controlesystemen maken gebruik van gepatenteerde sleutels en of cilinders en deze cilinders hebben zeer nauwkeurige sluitsystemen, die alleen kunnen worden bediend door de unieke sleutels van dat systeem. Omdat de cilinders en of de sleutels zijn gepatenteerd kan de duplicatie van de sleutels alleen worden uitgevoerd door de fabriek erkende professionele slotenmakers.

De sleutels en cilinders van het slot zijn alleen beschikbaar gesteld aan die fabriek en de door hen erkende professionele slotenmakers. Procedures kunnen worden uitgevoerd zodat je als dat nodig mocht zijn ook een contract kan aangaan met een andere professional op dit gebied.

Zo hebben zowel de slotenmaker, de distributeurs, de fabrikant als de klant de volledige controle.

 

Alle gecontroleerde beveiligingssystemen vereisen specifieke toestemming om sleutels te mogen dupliceren. Deze procedures zorgen ervoor dat de eigenaar of de manager van een bedrijf altijd weet wie er sleutels heeft en hoeveel. Als een werknemer dan ontslag neemt of krijgt, kun je er zeker van zijn dat er geen kopieën van jouw sleutels rondzwerven. 

De meeste systemen hebben cilinders die bestaande hardware zoal retrofit gebruiken waardoor de kostprijs laag kan blijven. Sommige systemen maken gebruik van verschillende niveaus van beveiliging binnen het systeem, nog steeds met gepatenteerde systemen waardoor er, als dat nodig is, nog meer veiligheid geboden kan worden.

De meeste systemen kunnen worden masterkeyed en sommigen zullen coördineren met al bestaande sluitsystemen. Er zijn systemen beschikbaar die uitwisselbare kerncilinders hebben waardoor je je oude systeem kunt aanpassen aan deze manier van beveiligen.

Een professional op dit gebied kan je helpen om het systeem zo in te stellen, dat het geschikt is voor jouw behoeften.

Locksecure is een slotermakersbedrijf in Den Haag dat jarenlange ervaring heeft met beveiligen en het aanbieden van hoogwaardige service en kwaliteit aan inwoners in Den Haag en omgeving. Schroom zeker niet om contact met ze op te nemen en advies op maat aan te vragen 

http://www.locksecure.nl/

 

Voor meer informatie :