Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Mode en Kleding

Bedrijfskleding van Bedrijfskledingtotaal.nl

Bedrijfskleding besteld

Ik heb twee jaar geleden bedrijfskleding besteld via Bedrijfskledingtotaal.nl. Ik ben een zelfstandig ondernemer. Al jaren run ik mijn eigen boerderij met honderden runderen. Dit brengt de nodige kosten met zich mee. De runderen moeten gevoed worden, de stallen moeten schoongemaakt worden en ik moet goed gekleed naar het werk. Niet in pak natuurlijk, maar wel in speciale bedrijfskleding. Kleding waarmee ik de koude winters doorkom, maar ook regenachtige herfst, zomer en lente. Altijd gebruik ik de bedrijfskleding. Ik bestelde destijds een volledige outfit. Ik kocht een broek, shirt, bodywarmers, regenjassen, reflecterende werkjassen en speciale werkschoenen met een stevige punt. Tweemaal.

Bedrijfskleding van Bedrijfskledingtotaal.nl

Ik heb namelijk nog één werknemer in dienst. Hij werkt al ruim veertig jaar op de boerderij. Hij startte onder het bewind van mijn vader, en ik heb hem overgenomen. Hij is niet de sterkste en de snelste meer, maar bezit nog ontzettend veel kennis. Ik kreeg van Joop – dat is zijn naam – ook het advies om bedrijfskleding aan te schaffen bij Bedrijfskledingtotaal.nl. Hij vertelde me dat dit bedrijf al meer dan vijfentwintig jaar kwaliteit aflevert. Zijn vader had zijn huidige outfit nog besteld. Ik kon niet geloven dat deze kleding al zoveel jaren meeging. Ik besloot niet langer te wachten en een bestelling te plaatsen.

Keurige, snelle, nette aflevering

Binnen twee dagen werd de bedrijfskleding al afgeleverd op de plaats van bestemming. Een keurige, nette en snelle aflevering van hoogwaardige producten. Ik had op alle kledingstukken het logo van mijn bedrijf geplaatst. Het zag er prachtig uit. Het ziet er nog steeds prachtig uit. Ik ben blij dat mijn werknemer me dit aanraadde. Zijn jarenlange ervaring komt niet alleen op agrarisch gedeelte goed van pas, ook bij de aanschaf van kleding geeft hij nuttig advies. Ik laat hem nooit meer gaan.

Voor meer informatie : http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/