Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Onderwijs

Commercieel administratief medewerker

Houd je van afwisseling en heb je interesse in de financiële kant van het administratief werk? Dan is een opleiding tot commercieel administratief medewerker wat voor jou. Als administratief medewerker heb je een verantwoordelijke positie. Je zorgt voor de financiële administratie, zoals het bijhouden van het klantenbestand, de verwerking van offertes en je controleert de voorraad. Commercieel administratief medewerkers zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je bent dus het visitekaartje van het bedrijf.

Verbeter je kansen

De opleiding tot commercieel administratief medewerker bij Fabius bestaat uit twee delen. Je begint met het volgen van een basisopleiding tot administratief medewerker. Je hebt hiervoor geen speciale vooropleiding nodig. Na deze opleiding volg je de vervolgopleiding tot commercieel administratief medewerker. Je krijgt na afloop dus ook twee diploma’s die beide hun waarde op de arbeidsmarkt bewezen hebben. Als je eenmaal een opleiding tot commercieel administratief medewerker hebt gevolgd, liggen er voor jou veel kansen op de arbeidsmarkt. Veel werkgevers zijn op zoek naar mensen met financiële vaardigheden die zowel parttime als fulltime aan de slag willen.

Hoelang duurt de opleiding?

De opleiding tot commercieel administratief medewerker duurt 12 maanden, waarbij de eerste 9 maanden gebruikt worden voor de basisopleiding tot administratief medewerker. Je zult, afhankelijk van je kennis en ervaring) naast de wekelijkse lessen ook nog een dagdeel per week aan je huiswerk besteden.

Waar en wanneer kun je beginnen?

Je kunt bij Fabius op 50 verschillende locaties in Nederland terecht voor het eerste deel van de opleiding (administratief medewerker). De aansluitende opleiding tot commercieel administratief medewerker wordt zoveel mogelijk op dezelfde locatie gegeven. Goede kans dus dat er ook bij jou in de buurt een opleiding start. Je kunt de opleiding zowel in de ochtend als in de avond volgen. De ochtendlessen zijn van 9.00 uur tot 12.00 uur en de avondlessen van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Voor meer informatie :