Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Woning en Tuin

Ramen en deuren Antwerpen

 

 Offerte ramen Ramen en deuren Antwerpen

 

Op zoek naar de deuren en ramen van Antwerpen? Deuren en ramen van aluminium of PVC hebben een grote uitstraling en een betaalbare prijs? Wie over Antwerpse ramen spreekt, valt straks in de gelederen van Raamwinkel, expert in aluminium en PVC deuren en ramen in de regio Antwerpen. U vindt er een groot aantal topmerken om uit te kiezen en de prijzen zijn verbluffend.

De PVC-ramen van Antwerpen zijn beschikbaar. Pvc-ramen hebben uitstekende thermische isolatie-effecten en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren Raamwinkel heeft de meeste PVC-raamkeuzes in Antwerpen. Geniet van een lange levensduur en ontdek de topmerken uit de serie.

Zijn er aluminium ramen in Antwerpen? Het is natuurlijk een etalage. Kies uit een waaier van topmerken en ontdek de ruimste selectie aluminium ramen in de regio Antwerpen. Kies voor duurzame aluminium ramen en geniet van ongeëvenaard gebruiksgemak.

Het verschil tussen PVC-ramen en aluminium ramen Bij gebruik van aluminium ramen zit er metaal aan de buitenkant en plastic voor isolatie aan de binnenkant, maar plastic is anders. De binnenkant van de kunststof schaal van het PVC-raam is verstevigd met metaal. in tegenstelling tot. Metalen versteviging in kunststof ramen is nodig omdat PVC verzwakt door hitte. Natuurlijk is dit soort metalen versteviging op warme dagen, wanneer de zon op de ramen schijnt, noodzakelijk. Aluminium ramen zijn van nature sterker en kunnen compacter worden ontworpen.

Onze sterk geïsoleerde ramen zorgen voor een beter klimaat voor Antwerpen Met ramen willen we bijdragen aan een beter klimaat in Antwerpen, dus warmte-isolatie is bijzonder belangrijk. De isolatielaag van het raam wordt uitgedrukt door de Uw-waarde van het gehele raam. Dit is de som van de UF-waarde, de waarde van het frame en de Ug-waarde van het glas. Hoe lager de U-waarde, hoe beter het isolerende effect van het raam. Er zijn verschillende methoden om ramen te isoleren in Antwerpen. De impact op de raamprijzen merk je direct op de website van Raamwinkel. Zo isoleert u Antwerpse ramen optimaal binnen uw budget.

Zelf de ramen opmeten? Waarop moet worden gelet Er is geen standaard maat voor ramen, dus je moet de gaten in de muur correct opmeten. Bij het meten is het belangrijk om te weten of er een hamer op de muur zit. Voor wanden zonder detonatie zijn de binnenwand en buitenwand hetzelfde; voor wanden met detonatie is de opening van de binnenwand groter dan de opening van de buitenwand. Een ander belangrijk aspect is dat de blauwe hardsteen (vensterbank) waarop het raam zich bevindt horizontaal staat. Als u niet zeker bent van de maat, garandeert Raamwinkel post-inmeten voor uw ramen in Antwerpen. Daarna komt de raamspecialist ter plaatse en meet alles keurig op.

 

https://www.dergatsjev.be/2021/04/ramen-en-deuren-van-pvc-of-aluminium.html