Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Woning en Tuin

Industriële tafels voor elk interieur

Voor wie op zoek is naar een mooie industriële tafel is tafels99.nl de enige website die je hoeft te bezoeken. Ons assortiment aan industriële tafels bestaat uit meer dan 40 verschillende ontwerpen die uit voorraad leverbaar zijn. Elke ontwerp is een unieke combinatie van materialen, kleuren en vormen. Industriële tafels kunnen behalve vierkant en rechthoekig ook rond of ovaal gevormd zijn.

Industrieel kan altijd

Industriële tafels zijn in een industrieel interieur natuurlijk onmisbaar, maar ook in andere interieurstijlen kunnen industriële tafels een welkom accent brengen. Kies voor een industriële eettafel, of juist een industriële tafel voor in je woonkamer.

Industriële tafels waar jij je lekker bij voelt

De Industriële Revolutie opende de weg naar massaproductie. Dat betekent niet dat alle industriële tafels massaproductie hoeven te zijn. Sterker nog, het is prima mogelijk om een industriële tafel op maat te bestellen. Niet ver van onze showroom in Zevenaar hebben we een eigen meubelartelier waar echte vakmensen klaar staan om alles te bouwen wat je maar kunt bedenken.

Kies je favoriete onderstel en combineer dit met het tafelblad dat jou het meest aanspreekt. Combineer bijvoorbeeld een X-poot met een mooi rond tafelblad, of zet een ovalen tafelblad op een paar U-poten. Jij bepaalt helemaal hoe jij het wilt hebben.

Laat ons weten welke afmetingen je industriële tafel moet krijgen en of je nog speciale afwerkingen wilt. Moeten we je tafel lakken, of een mooi kleurtje meegeven? Geen probleem.

Industriële tafels bestellen bij www.tafels99.nl

Wil jij je interieur een boost geven met een (of meerdere) industriële tafels? Bestel dan jouw tafel in onze webshop, of bezoek onze showroom voor een adviesgesprek.

Via de contact-pagina maak je een afspraak voor een (vrijblijvend) adviesgesprek. Daarin kun je ons al je wensen vertellen, zodat we een mooie tafel kunnen produceren die precies is wat je zoekt.