Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Hobby en vrije tijd

Maandhoroscoop Weegschaal – Schorpioen en Boogschutter

Deze horoscoop wordt vervaardigd met behulp van de sterrenbeelden. Hiermee geven wij jou een richting in je leven aangeboden. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop deze maand in te gaan.

Horoscoop Weegschaal

Toen mensen dvd’s kochten, hadden ‘Special Features’-secties vaak verschillende eindes voor een film. Meestal wisten we niet eens dat deze bestonden. Maar het was altijd intrigerend of fascinerend om te zien wat werd uitgesloten, vooral wanneer sommige eindes beter waren dan wat werd gebruikt. Deze maand denk je misschien dat een bepaalde uitkomst glashelder en onvermijdelijk is. Maar je hebt alternatieve opties in de aanbieding als je bereid bent om wat nauwkeuriger te kijken.

Liefde

Van 5 tot maart beoefent je heersende planeet Venus in horoscoop Weegschaal wat magie met je emotionele fundamenten. Dit zal meer rust en harmonie brengen in uw huiselijke opstelling en gezin. Maar of je nu single bent of voor wie je wordt gesproken, er zal een sterkere band zijn tussen je liefdesleven, een geliefde, je huis, met wie je het deelt, of je clan. Bereid je voor op nieuwe niveaus van nabijheid die je zullen geruststellen dat thuis niet alleen is waar je hart is, maar waar liefde kan ontstaan of bloeien.

Horoscoop Schorpioen

We komen in een tijd van het jaar waarin veel mensen denken dat het zinvol is om vanaf januari bepaalde plannen te maken. Waarom zou je proberen af te vallen als we het pas tegen nieuwjaar terugkrijgen? Waarom een nieuwe baan zoeken als we toch pas in januari of februari zouden beginnen? Maar er is dat oude vertrouwde gezegde, ‘carpe diem.’ Het betekent ‘pluk de dag’. Stel deze maand niet uit wat je in je hart weet te doen. Een resultaat dat u graag wilt brengen, wacht op u om het initiatief te nemen.

Liefde

Een Nieuwe Maan in Schorpioen op de 4e wacht op instructies van jou over waar je een nieuwe start of een nieuw begin wilt. Als zaken van het hart bovenaan je lijst staan, stuur dan een positieve, optimistische boodschap naar het universum! Met Venus die de communicatie beïnvloedt van het 5e tot volgend jaar, kun je jezelf ook romantisch uitdrukken met de welsprekendheid van een dichter. Een volle maansverduistering op de 19e is gericht op één-op-één verbindingen. Dit kan iets zoets tussen jou en iemand brengen – of duidelijk maken dat het tijd is om ermee op te houden.

Horoscoop Boogschutter

We kennen allemaal een ineffectieve, slechte manager als we er een zien. Vaak geloven ze dat het inspireren en motiveren van anderen geweld of intimidatie vereist. Beide kunnen op korte termijn resultaat opleveren. Maar het zijn degenen die vanuit de frontlinie leiden, medelevend en bemoedigend kameraadschap, die essentieel respect krijgen. Deze maand heb je een verbeterde mogelijkheid om ondersteuning te krijgen waar je het nodig hebt. Je zult het waarschijnlijk bereiken door anderen het gevoel te geven dat ze het willen bieden in plaats van het gevoel te hebben dat het moet.

Liefde

Gebeurtenissen begin november kan horoscoop Boogschutter eraan herinneren dat een persoonlijke kwestie niet zo privé of verborgen is als u dacht. De betrokkenheid van Uranus brengt spontane, onverwachte energie naar wat verborgen of onderdrukt was. Maar het valt niet te ontkennen dat emotionele wonden uit je verleden zonder angst recht in het gezicht kunnen worden bekeken en opgelost. Het kan zijn dat je pas ontdekt hoeveel anker ze zijn geweest als je deze loslaat.

Bron:
Zodiac Horoscoop