Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Winkelen

Hoe je de ervaring met sporten optimaal maakt

Afgelopen week heb ik deelgenomen aan een georganiseerde sportdag van mijn werk. Ik zag er eerst flink tegenop, maar verrassend genoeg ging het dit keer veel beter. Voor de sportdag heb ik nieuwe sneakers gekocht van het merk ARKK, met advies van de verkopers.

Positief resultaat

Het bleek dan ook een heel goed advies, want de schoenen zaten als gegoten! Gelijk al aan het begin van de ochtend kreeg ik vele complimenten van mijn collega’s over mijn schoenen. Ze zagen er zo simpel doch technisch en modieus uit.

Trainen met blije voeten

Wat betreft mode ben ik niet heel vaardig. Ik heb geregeld situaties waarbij mijn schoenen tegenvallen en hierdoor zag ik mede op tegen de sporten als atletiek en hoogspringen. Deze sporten vergen schoenen die veel aankunnen. Het was die dag ook een lekker temperatuurtje, maar dat zorgde bij het sporten ook voor meer warmte. Bang was ik, dat mijn voeten kletsnat zouden worden van het zweet. Deze schoenen bewezen wederom het tegendeel. Het materiaal mesh aan de bovenzijde van de schoenen, zorgde voor een luchtig effect bij mijn voeten en de rubberen zool maakt de schoenen gemakkelijk en licht om mee te lopen. Daarnaast zit er een sok constructie in verwerkt die zorgt dat je voeten goed in de schoen blijven zitten. Daar heb ik trouwens ook geregeld last van. Wat is er namelijk leuk aan sporten, als je er steeds op moet letten of je schoenen nog goed zitten? Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar ik heb er dan geen plezier meer aan. Dit merk is hier van gediend en bewees daarmee hun kwaliteit voor mij. Al deze kenmerken in combinatie met sterke veters maakten mijn voeten helemaal blij en mij dus ook!

Modern, simpel en gemaakt voor elk geslacht

Er wordt bij dit merk ook beschreven dat het voor beide seksen is. Dit is naar mijn mening een goed motief van dit merk. Moderniteit wordt hiermee naar voren gebracht en geeft denk ik een positief beeld naar de mensen. Daarnaast heeft de schoen een mooi uiterlijk waarbij de technische kant nog steeds goed zichtbaar blijft. Bovendien verwijst de A van ARKK naar het zeil van een schip, zoals het merk aangeeft. Hun achterliggende gedachte is dat iedereen een eigen pad te bevaren heeft. Hier ben ik het volledig mee eens en de schoenen van dit merk, biedt kwaliteiten die dit idee nog beter te ‘bevaren’ maakt.

Voor meer informatie : https://www.vanarendonk.be/heren/arkk-herenschoenen/