VDP biedt diensten die u wenst!

Exclusiefbedrijf BE

Transport VPD verzorgt uw dagelijkse afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. Onze chauffeurs vertegenwoordigen uw bedrijf. VPD maakt er een punt van dat ze voorkomend, behulpzaam en correct zijn. Onze binnenlandse distributie vinden plaats in België en Luxemburg met dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. Onze distributiecentrum vindt plaats in ons magazijn in Lembeek, Vlaams-Brabant in België. De verdeling bij uw klanten gebeurt op de volgende werkdag. We werken met tijdsleveringen, dat biedt u een goed overzicht op de planning. Daarnaast kunt u uw pakketten volgen dankzij de Tracking & Tracing applicatie, maar ook via POD op internet. We hebben beschikking tot distributiewagens van diverse types, groot, middel en klein. De ladingcapaciteiten verschillen van 1 tot 30 ton, allemaal steeds uitgerust met laadklep. Dat geeft optimale bereikbaarheid van de wagens, gsm en online boordcomputers. Kort gevat garanderen we efficiënte dienstverlening door ervaren en getrainde chauffeurs.

VPD heeft door z’n jarenlange ervaring in de branche logistiek de nodige kennis en middelen om het transport van uw goederen efficiënt en professioneel af te handelen. We bieden een high-end informatiesysteem en maken gebruik van doorgedreven organisatietools. Dynamiek en flexibiliteit staat centraal in ons werkwijze. We hebben getrainde medewerkers die dag en nacht voor uw klaar staan. We hebben een grote vloot in onze dienst om alle benodigde diensten uit te voeren.

PD doet er alles aan om de CO2-uitstoot van zijn logistieke activiteit te beperken. Onze vloot bestaat dan ook enkel uit vrachtwagens die aan de EURO6-emissienorm voldoen. Onze chauffeurs krijgen bovendien specifieke trainingen en VPD hanteert een milieubewuste bedrijfsvisie.

Werken voor en met VPD kan enkel onder strikte voorwaarden, met respect voor bepaalde normen en waarden. Kinderarbeid, illegale tewerkstelling en werken in slechte omstandigheden wordt intern systematisch geweerd. Ook corruptie en alle andere vormen van misbruik zijn voor VPD totaal onaanvaardbaar.

https://www.vpd.eu/