Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Telefonie

Nieuwe smartphone, nieuw hoesje

Als je een nieuwe smartphone aanschaft of deze via je lopende abonnement krijgt, dan wil je deze zo lang mogelijk netjes houden. Zonder hoesje is je smartphone erg kwetsbaar. Ondanks dat de telefoons steeds sterker worden, blijft het scherm, maar ook de rest van de behuizing, erg kwetsbaar. Als je je telefoon per ongeluk laat vallen, dan is de kans groot dat het scherm barst of dat er een deuk in de behuizing ontstaat. Het is belangrijk om meteen een goed passend telefoonhoesje te hebben. Je kunt het beste alvast een selectie uit het assortiment telefoonhoesjes maken voordat je je nieuwe telefoon ontvangt. De kans dat je oude hoesje op je nieuwe telefoon past is nagenoeg nihil en je wilt je nieuwe telefoon natuurlijk wel meteen gebruiken zodra deze in je bezit is!

Bescherming belangrijkste van een hoesje

Een open deur, maar de belangrijkste reden om een telefoonhoesje te gebruiken, is bescherming van je telefoon. Er is veel keuze en er is altijd wel een mooi hoesje in jouw stijl te vinden. De telefoon hoesjes van Casimoda zijn beschikbaar in allerlei stijlen en voor alle gangbare telefoons. Zo heb je bijvoorbeeld een ruime keuze in Samsung Galaxy A51 hoesjes.

Pas op met goedkope imitatie hoesjes! Deze passen vaak net niet 100% en dan is je telefoon zelfs met hoesje niet goed beschermd. Je telefoon kan eruit vallen of je kunt je camera niet meer gebruiken als je telefoon in het hoesje zit. 

Eigen stijl

Met een telefoonhoesje kun je je telefoon er volgens jouw favoriete stijl uit laten zien. Zo onderscheid je je van de massa met jouw eigen telefoonhoesje. Je kunt er ook voor kiezen om een aantal telefoonhoesjes te hebben en die af te wisselen. Bijkomend voordeel is dan dat je je telefoon regelmatig uit het hoesje haalt en je het hoesje en de telefoon goed schoon kunt maken.

Voor meer informatie : https://www.casimoda.nl/