Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Groothandel

Top voordelen van LED-panelen voor commerciële gebouwen

Veel kantoren en commerciële gebouwen gebruiken mogelijk nog steeds TL-verlichting. Maar als u wilt besparen op uw energierekening, moet u uw oude tl-systeem vervangen door led-panelen. LED-lampen zijn het perfecte verlichtingssysteem voor veel industrieën. Deze verlichting is niet alleen energiebesparend, maar ook esthetisch. Indoor LED-systeem wordt vaak gebruikt voor taakverlichting, plafond armaturen en modulaire instrumenten. Sommige soorten LED-licht panelen worden ook gebruikt voor buitentoepassing. Mogelijk vindt u het gebruik van LEDpanelen voor parkeerplaatsen, looppaden en straatverlichting. Hier zijn enkele voordelen van het installeren van LED-verlichting voor commerciële gebouwen.

Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

LED panelen zijn er in vele maten. U kunt bijvoorbeeld LEDpanelen 60×60 bestellen voor het plafond van uw kantoorruimte. Sommige soorten LED-verlichting zijn aanpasbaar. U kunt dus de grootte en het ontwerp van de panelen bestellen op basis van uw behoefte. LED-lampen passen in compacte ruimtes. Daarnaast zijn LED-panelen er ook in verschillende vormen. Je kunt niet alleen vierkante panelen vinden, maar ook ronde en rechthoekige panelen. De fabrikanten produceren LED-verlichting in tal van kleuren. Je kunt ervoor kiezen om de rustgevende lichtkleur te gebruiken, zoals warm wit of koel wit. Bovendien kunt u voor decoratieve doeleinden kiezen voor levendige kleuren.

Hoge duurzaamheid en efficiëntie

LED-lampen zijn populair vanwege hun duurzaamheid. De levensduur van deze verlichting kan, afhankelijk van het gebruik, 50.000 tot 10.000 uur bedragen. Bij een dagelijkse werking van 8 uur kunnen LED-licht panelen tot 27 jaar meegaan. Deze lange levensduur kan andere soorten verlichtingsarmaturen verslaan. U hoeft uw verlichtingssysteem jarenlang niet te vervangen. Deze verlichting biedt ook financieel voordeel voor de gebruikers. LED-panelen verbruiken minder energie dan TL-verlichting. Hoe minder energie hij verbruikt, hoe lager de energierekening die u hoeft te betalen. Vanwege deze voordelen moet je overwegen om zo snel mogelijk over te stappen op LED panelen. U kunt besparen op uw operationele kosten voor verlichting en het realiseren van een duurzame omgeving. Investeren in dit innovatieve verlichtingssysteem is gunstig voor uw bedrijf.

 

Gerelateerde artikelen

De verschillende opties voor veranda licht

Horeca apparatuur is voor iedereen handig

Lamp voor de overkapping kopen