Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Gezondheid

De beste ambulante verslavingszorg in Antwerpen

Wil jij weten waar het juist misloopt bij je verslaving? Bij de ambulante verslavingszorg die ze bij Reset in Deurne, regio Antwerpen, aanbieden, gaan ze samen met jou op zoek naar de onderliggende oorzaken. Op die manier kan je sneller herkennen wanneer je hervalt en dit dan ook sneller aanpakken. Je krijgt zo terug je eigen leven in handen en kan dit met de juiste begeleiding behouden.

Het Restart-programma

De beslissing maken om te beginnen met een behandeling tegen je verslaving is niet gemakkelijk. Deze experten zijn daarom getraind om je hierin de beste begeleiding en verslavingszorg te bieden. Om ervoor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt, stelden ze verschillende programma’s op. Een voorbeeld hiervan is het Restart programma. Dit is een dagopname voor verslaving waarbij je professionele begeleiding ontvangt in een aangename omgeving. Deze ambulante verslavingszorg in regio Antwerpen biedt je de mogelijkheid om in het echte leven te blijven. De tips die ze tijdens de sessies meegeven, kan je daarom ook meteen toepassen in het dagelijkse leven. Stap per stap ga je op weg naar herstel met behulp van echte experten. Als je hier nood aan hebt, krijg je zelfs de kans om te praten met lotgenoten. Zo weet je dat je er nooit alleen voor staat. In praatgroepen kan je samenkomen om te praten over je ervaringen en zo te ontdekken wat je gemeen hebt met anderen die verslaafd zijn aan verslavende middelen zoals alcohol. Door de ambulante verslavingszorg die ze bij Reset in regio Antwerpen voorzien, hoef je niet opgenomen te worden in een kliniek en behoud je zo meer je eigen vrijheid. Je slaapt ook elke avond in je eigen bed. Dit kan een zeer aangenaam gevoel geven als het even moeilijk gaat.

Kies voor verandering in je leven

Verslaving kan behoorlijke gevolgen hebben niet alleen op je gedrag maar ook op je mentale gezondheid. Kies daarom voor een verandering en maak een afspraak bij Reset. Ook als je je hier nog niet helemaal klaar voor voelt, kan je hen altijd al eens bellen om meer informatie te krijgen. Ze staan altijd klaar om met jou te praten wanneer je hier nood aan hebt.