Nooit meer gedoe met lonen

Exclusiefbedrijf BE

Waarschijnlijk is het van niemand buiten de sector om een favoriete bezigheid: het verwerken van de administratie rondom salarissen. Er gaat ontzettend veel tijd in zitten en dan nog heb je niet de garantie dat het ook foutloos gaat. Die fouten kunnen je bovendien duur komen te staan natuurlijk. Je werknemers zijn natuurlijk ook alles behalve blij als zij hun geld veel te laat krijgen of niet correct, maar ook de belastingdienst wil natuurlijk graag een foutloze administratie ontvangen.

Voor veel mensen is het daarom misschien een beter idee om de salarisadministratie uit te besteden. Een loonbureau kan al deze taken voor je overnemen en je daarmee uit de brand helpen als jij er zelf niet meer uitkomt. Zij berekenen namelijk ook bereken salaris voor je.

Het fijne aan het uitbesteden van je salarisadministratie is dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je administratie en de verwerking hiervan. Er wordt gebruik gemaakt van salarissoftware, waarmee veel handmatige fouten natuurlijk voorkomen kunnen worden. Bovendien heeft die automatisering natuurlijk als voordeel dat je heel eenvoudig en snel je gegevens op kunt oproepen indien je deze nodig hebt. Dit geldt voor jou, want jij kunt natuurlijk als werkgever de gehele administratie inzien. Maar je kunt ook, met behulp van een speciale inlog, je werknemers toegang geven tot hun eigen salaris gegevens. Zij kunnen dan heel eenvoudig zelf hun salarisstroken inzien en eventueel downloaden. Ook de jaaropgaven zijn hier te vinden en eenvoudig te downloaden. Dat maakt de belastingaangifte voor je werknemers natuurlijk ook al stukken makkelijker.

Jijzelf kunt met een paar drukken op de knop heel eenvoudig alle gegevens leveren die nodig zijn om een volledige en correcte belastingaangifte te kunnen doen. Bovendien weet je dan natuurlijk ook gelukkig zeker dat de gegevens die je aanlevert, de juiste zijn en correct berekend.

Voor meer informatie : http://www.cbbs.nl