Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Bedrijven

De luxe van een eigen zwembad

Je tuin ligt er weer keurig bij, het zonnetje is aan het schijnen en het zwembad in je tuin draagt natuurlijk ook zeker wel bij aan het plaatje. Alleen hoe doe je dat met je zwembad in het laagseizoen, wanneer je er geen gebruik van maakt? Om jezelf de pijn van eerst dagen moeten schoonmaken om te kunnen zwemmen te besparen, is het wellicht een goed plan om te investeren in een goede lamellen afdekking om je zwembad proper mee af te kunnen dekken wanneer je er geen gebruik van maakt. Dat kan je een hoop werk en narigheid besparen.

Door de investering van zwembad lamellen te doen, help je jezelf al van een heel groot deel van het onderhoud. Een goede lamellen afdekking zorgt ervoor dat er minder viezigheid in je zwembad beland van buitenaf. Dat maakt het eenvoudiger om de kwaliteit van het water op peil te houden en dat is natuurlijk extra fijn als je spontaan een duik wilt nemen – je hebt immers nooit garantie met het weer, zeker niet in Nederland.

Het afdekken van het zwembad heeft bovendien als voordeel dat je je zwembad goed op temperatuur kunt houden. Dat bespaart je buiten extra moeite, ook nog eens energiekosten. Een te warm zwembad is natuurlijk niet lekker maar te koud is nog vervelender. Bovendien kun je met zwembadwater dat goed op temperatuur is, eigenlijk altijd wel een lekkere duik nemen.

Lamellen houden bovendien ongenode gasten tegen. In tijden wanneer het warm is, lopen de waterniveaus van sloten en andere waterplekken terug. Dat kan er toe leiden dat eenden en andere watervogels op zoek zijn naar nieuwe plekken met water. Het zou zomaar kunnen zijn dat zij daarvoor jouw zwembad uitkiezen maar dat is niet zo fijn omdat zij het water vervuilen. Met lamellen hou je ook dit probleem tegen.

Voor meer informatie : http://www.lamellenafdekkingen.nl/