Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Aanbiedingen

administratief bediende

jobs zonder diploma

administratief bediende

Vacature: Administratief Bediende (M/V) – Ervaring in de bouwsector – Regio Roeselare

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Administratief Bediende (M/V) voor een mooie KMO in de bouwsector. Ons bedrijf is actief en groeiende, en we zijn gevestigd in de regio Roeselare. Als Administratief Bediende kom je terecht in een jong en dynamisch team, waarin je de kans krijgt om je talenten verder te ontwikkelen.

Functieomschrijving:

Als Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. In eerste instantie ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, waarbij je hen hartelijk ontvangt. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van bestekken, het opvolgen van onderaannemers en het beheren van klantendossiers. Ook verzorg je de facturatie en boek je facturen op de juiste kostenplaatsen. Daarnaast ondersteun je de preventieadviseur en de calculatiedienst met diverse administratieve taken.

Profiel:

Om in aanmerking te komen voor deze functie, vragen wij het volgende:
– Je hebt minimaal een diploma op Ad-niveau.
– Je hebt relevante werkervaring in een gelijkaardige functie in de bouwsector.
– Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en hebt een goede basis van het Frans.
– Je hebt een goede kennis van MS Office.
– Je bent planmatig, administratief en organisatorisch sterk.

Aanbod:

Als Administratief Bediende kom je te werken in een bloeiende KMO-omgeving, waarin je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team, waar een prettige werksfeer heerst. Voor deze uitdagende functie bieden wij een aantrekkelijk en marktconform loonspakket.

Interesse?

Heb je interesse in deze boeiende functie als Administratief Bediende? Stuur dan je CV online of neem contact op met het vermelde contactadres. Wij kijken uit naar je sollicitatie en de mogelijkheid om kennis met je te maken. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen en eventuele extra informatie te verstrekken.

Wij hopen spoedig van je te horen!

 

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html