Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Auto’s en Motoren

Een stappenplan voor het verkopen van jouw auto

Zou jij graag voor een mooi bedrag jouw auto willen verkopen? Dan ben je zeker niet de enige. Relatief veel huishoudens in ons land kiezen ervoor om een andere auto te verkopen en de huidige auto te verkopen. Aangezien je dit waarschijnlijk niet dagelijks doet, kan dit een ware uitdaging zijn. Gelukkig maakt Ikwilvanmijnautoaf.be het voor je gemakkelijk om jouw auto te verkopen! Via deze partij kun je op een snelle en financieel aantrekkelijke manier jouw auto verkopen. Hoe je dat precies kunt doen, vind je in onderstaand stappenplan.

Stap 1: loop jouw auto volledig na

Allereerst is het advies om jouw auto volledig na te lopen. Dit betekent dat je de auto checkt op de aanwezigheid van krasjes, deukjes en aanverwante schade. Om hier goed zicht op te krijgen, is het advies om jouw auto even grondig te wassen. Je ziet dan direct bijvoorbeeld de oneffenheden in de lak.

Stap 2: verzamel alle gegevens van jouw auto

Vervolgens is het zaak om alle gegevens van jouw auto te verzamelen. Lees de kilometerstand af, pak het serviceboekje erbij en zet alle opties van de auto even op een rijtje. Als je jouw auto wilt verkopen, is dit namelijk waardevolle informatie voor een potentiële koper.

Stap 3: vul de gegevens in op ikwilvanmijnautoaf

Vervolgens vul je alle gegevens van jouw auto in op de website van ikwilvanmijnautoaf. Nadat je dat gedaan hebt, krijgen opkopers de kans om een bod op jouw auto te doen. Aangezien de opkopers tegen elkaar opbieden, kunnen de biedingen al snel hoog oplopen. Juist dát is wat je wilt, aangezien je daarmee een zo’n hoog mogelijk bedrag voor jouw auto kunt ontvangen!

Stap 4: voltooi de overdracht

Nadat je een goed bod binnengekregen hebt, kun je de overdracht gaan voltooien. Je ontvangt hierbij een mooi bedrag voor jouw auto, waarna je bijvoorbeeld op zoek naar een andere auto kunt gaan. Wil je graag jouw caravan verkopen? Ook dat is mogelijk aan de hand van bovenstaand stappenplan. Volg daarvoor dezelfde stappen op en verkoop zo snel mogelijk jouw caravan tegen een mooie prijs!