Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Woning en Tuin

Enkele reden om een opslagruimte te huren

Een opslagruimte huren is toch vaak wel iets wat je heel erg goed wilt overwegen. Vooral wanneer je gaat verhuizen of naar een tijdelijk adres gaat kan niet alles mee. Maar ook als je de bedrijfsruimte gaat opknappen en je met de overige meubels geen kant op kan. Het zijn redenen om opslagruimte te huren.

De mogelijkheden van een opslagruimte huren

Vaak denk je alleen maar aan het opslaan van meubels. Maar opslagruimte huren is eigenlijk veel meer. Je kunt tijdens een verbouwing voor tijdelijke opslag gaan maar ook een opslagruimte nemen voor inventaris, archief of inboedel nemen. Beveiligde opslagruimte Oss maakt het je heel erg gemakkelijk. Je kunt namelijk niet alleen opslaan op locatie maar ze brengen de opslag bij jou thuis zodat jij alles zelf netjes er in kan zetten en dan wordt de opslag weer opgehaald en naar het opslagdepot gebracht.

Zo zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden voor opslag. Denk hierbij aan Box-to-go, Box-for-you, meubelopslag, inboedelopslag. De opslagruimtes zijn beveiligd en ook nog eens verwarmd. Bij de box-for-you heb jij altijd toegang tot jouw unit door middel van een eigen sleutel. De opslag is dan ook dagelijks geopend. Bij de box-to-go is het brengen en halen gratis, je inboedel is veilig en het is gemakkelijk omdat je kunt inladen en de deuren sluiten en het wordt weer opgehaald. Je krijgt dan twee uur de tijd om je opslag in te laden. Wanneer je twijfelt aan de opslag die je nodig hebt kan je daar simpel de ruimtecalculator voor invullen en wordt het berekend voor jou.

Wanneer komt tijdelijke opslag van pas?

Je kunt je wel bedenken dat er altijd wel een reden is om spullen op te slaan. Je wilt niet dat spullen je de hele tijd in de weg staan. Wanneer je dan ruimte te kort hebt dan is tijdelijke opslag wel een mooie oplossing. Als je niet weet waar je dat kan doen: uitgebreid opslag Uden helpt je graag uit de brand. Enkele reden voor tijdelijke opslag kan zijn:

  • Bij een verbouwing
  • wanneer je op reis gaat voor een langere periode
  • Wanneer je in een scheiding zit
  • Opslag voor je hobby
  • Als opslag voor je winkel
  • Opslag voor de horeca

Wanneer je dan beslist om tijdelijke opslag te doen dan vraag je je af of je wel weer bij je opslag kan. Natuurlijk kan dat. Bij Boxss is de opslag dagelijks geopend van 06.00 uur tot 23.00 uur. En ook nog eens alle dagen van de week. Je hebt toegang met een eigen sleutel met een persoonlijke code. De tijdelijke opslag is ook nog eens extra beveiligd. Veiligheid is natuurlijk heel erg belangrijk. Er is dan ook 24/7 camera bewaking. Omdat de opslag ook nog eens verwarmd is maakt het je bezoek aan je eigen opslag ook nog eens aangenaam. Wanneer je wat spullen wilt vervoeren naar de opslag of naar een bepaalde locatie heb je de mogelijkheid om bij Boxss een aanhanger te huren wat gratis is.

Gerelateerde artikelen

Zelf een tuinhuis bouwen

Haardhout verkoop online

Verhuisdozen niet alleen om te verkassen doch ook om mee te construeren en creatief te knutselen!!!