Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Gezondheid

Wat zijn de voordelen van Tena mannen?

Het is natuurlijk vervelend wanneer je als man last hebt van urineverlies. Zelfs een klein druppeltje urineverlies kan er al voor zorgen dat je jezelf vies en onzeker voelt. En het is natuurlijk ook niet comfortabel als je een natte plek in je onderbroek voelt. Of als er nare geurtjes ontstaan. Gelukkig is er een oplossing voor het probleem. Of je nu weinig, matig of veel urine verliest. In onze blog vertellen we meer over de oplossing van Tena mannen.

Tena mannen is een wereldberoemd merk

Tena is natuurlijk geen vreemde in bescherming bieden tegen urineverlies en de fabrikant is natuurlijk bekend geworden met hun oplossingen onder het label Tena Lady. Maar Tena mannen – of officieel Tena for men – is ook een tak van sport waar veel mannen profijt van hebben. Evenals vrouwen kunnen ook mannen last hebben van urineverlies en zelfs van incontinentie. Waar je jezelf tegen wilt wapenen. Door het gebruik van de producten van Tena kun je jezelf weer fris en zelfverzekerder voelen. Vochtige plekken behoren tot het verleden en nare geurtjes worden geweerd. 

Ruim assortiment Tena mannen

De producten Tena mannen is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en de producten zijn voor verschillende situaties geschikt. Zo zijn er producten voor mannen die af en toe een druppeltje urine verliezen en zich daar niet prettig bij voelen, maar ook voor mannen die gematigd en ongewild urine verliezen. Of juist voor mannen die heel veel urine verliezen en dus incontinent zijn. Voor licht tot matig urineverlies zijn er inleggers die in de onderbroek of boxershort geplaatst kunnen worden. Ze zijn speciaal voor het lichaam van mannen ontwikkeld en verkrijgbaar in 3 niveaus. Waarbij niveau 0 geschikt is voor licht urineverlies en niveau 3 voor matig urineverlies.

Tena for men Pants

De Tena for men Pants lijkt meer op een boxershort. Een broekje dat je aantrekt en de nodige bescherming biedt tegen matig tot veel urineverlies. Deze Tena mannen broekjes zijn dus geschikt voor mannen die matig tot veel urineverlies hebben of zelfs incontinent zijn. Door de goede pasvorm en het comfortabele materiaal voelt het dragen niet anders aan dan een normale boxershort, maar je wordt wel beter beschermd tegen urineverlies en dus ook een oncomfortabel en vies gevoel. Nare geurtjes worden geweerd en vochtige plekken behoren tot het verleden. Er zijn verschillende varianten te verkrijgen, zoals de Tena Men Active Fit en de Tena Men Premium Fit. Waarbij laatstgenoemde 1430 ml vocht kan opvangen in tegenstelling tot de 1010 ml vocht die de Tena Men Active Fit kan opvangen.

De producten van Tena bieden een oplossing

Heb jij last van urineverlies of ben je incontinent? Schaam je jezelf kapot, omdat je een natte plek hebt en ruik je vieze geurtjes? Dan bieden de producten van Tena mannen uitkomst. Je hebt een optimale bescherming, vieze geurtjes worden tegengegaan en je voelt jezelf schoon en dus ook veel zelfverzekerder. De producten zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en je hebt dus volop keuze uit een breed assortiment waar altijd wel een product die voor jou geschikt is aanwezig is.