Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Financieel

Alles over private ziekteverzekeringen

Het is belangrijk dat u een verzekering afsluit, zodat u hier gebruik van kunt maken op het moment dat dit nodig is. Een private ziekteverzekering bij DKV is hier een goed voorbeeld van. Hier kunt u een verzekering afsluiten en ervoor zorgen dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan, bijvoorbeeld na een bezoek aan de tandarts of het ziekenhuis. Het is belangrijk om goed na te denken over welke zorgverzekeraar u kiest. Natuurlijk kunt u ook na een poos wisselen van zorgverzekering, maar toch is het prettig wanneer u weet dat u goed zit.

 

De nummer 1 van België

Bij DKV kunt u dus terecht voor al uw verzekeringen op het gebied van gezondheid. DKV bekleedt de leiderspositie als het gaat om individuele verzekeringen. Ook staat DKV bekend als specialist op het gebied van private ziekteverzekeringen. Zo waarborgen zij de zorg van miljoenen Belgen, zowel particulieren als ondernemers. Via de website van DKV kunt u gemakkelijk zelf alles regelen, zoals de aangiften. Wanneer u vragen hebt over uw zorgverzekering kunt u eenvoudig contact opnemen met de service van DKV. 

Lees de beoordeling van andere gebruikers

Voordat u besluit om een verzekering bij DKV af te sluiten is het aan te raden dat u eerst kijkt naar de ervaring en beoordeling van anderen die u voorgingen. Zij hebben een private ziekteverzekering afgesloten bij DKV en delen hun ervaringen met deze zorgverzekeraar. Wilt u eerst meer weten over de betrouwbaarheid van DKV? Lees de ervaringen en reviews van DKV hier.