Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Banen en opleidingen

Vacatures.today technical jobs

De vacatures.today is het eerste kanaal voor werkgevers om werknemers te vinden. Na de jobs site is rekrutering via sociale media het belangrijkste medium geworden. Alleen als derde belangrijkste bron heeft het een eigen bedrijf en een netwerk van derden. Redenen genoeg om via één van de vele job sites een nieuwe baan te zoeken!

 

Het meest gebruikte werkbord

Via het online vacaturebord kunt u snel en efficiënt zoeken naar diverse vacatures. Bovendien zijn werkcomités ideaal om zich te richten op andere industrieën, bedrijven en specifieke vacatures die van belang kunnen zijn. De grootste en meest bezochte vacaturesite is vindazo.be, gelegen op de tweede nieuwejobs.com, gevolgd door onze Belgiesche Nationale Vacaturebank. Met vacatures.today is de topscore hoog, goed voor 40%.

Deze site heeft verschillende topcategorieën, er zijn veel vacatures en waar effectieve werkzoekenden vandaan komen.

Van de Belgiesche beroepsbevolking van 11 miljoen  is ongeveer 10% op zoek naar (andere) banen. Maandelijks zijn ongeveer 1-2 miljoen mensen op zoek naar nieuwe functies in de private of publieke sector. Per eind september 2019 is het aantal seizoengecorrigeerde vacatures gestegen tot een record van 288.000.

Maar nu, tijdens de crisis, is dit aantal volgens onze cijfers verdubbeld.

Zie 200+ vacatures van 

technical jobs

https://vacatures.today/technical-jobs.html