administratief bediende

administratief bediende

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

ADMINISTRATIEF BEDIENDE Kortrijk Office Professionals via Hays Office ProfessionalsFunctiebeschrijving

Ref. – – Administratief Bediende – Ervaring in de bouwsector – Regio Roeselare Voor een mooie KMO, actief in de bouwsector zijn wij momenteel op zoek naar een Administratief Bediende M/V Jouw takenpakket bestaat in eerste instantie uit het onthaal van klanten en leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opsen van bestekken, opvolging van onderaannemers en het beheer van klantendossiers. Verder sta je in voor de facturatie en het boeken van facturen op kostenplaatsen. Tot slot wordt jouw takenpakket aangevuld met allround administratieve taken ter ondersteuning van de preventieadviseur en de calculatiedienst.

Profiel

Je bent minstens in het bezit van een Adiploma en je kan minimaal een relevante werkervaring voorleggen in een gelijkaardige functie in de bouwsector. Naar talenkennis toe heb je een vlotte kennis van het Nederlands en een goede basis van het Frans. Je hebt een goede kennis van MS Office en je bent planmatig, administratief en organisatorisch sterk.

Aanbod

Je komt terecht in een bloeiende KMO-omgeving in een jong en dynamisch team. Voor deze boeiende functie kan je rekenen op een aantrekkelijk en marktconform loonspakket. Interesse? Stuur je CV online of contacteer Celine Decrock op / of via

Contacteer Reactieadres Celine Decrock nummer Budastraat Kortrijk België / +

 

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html