Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Financieel

Stads tuinieren!

Zeg nou eerlijk, lijkt het jou ook niet geweldig om iedere avond een gezonde maaltijd voorgeschoteld te krijgen vanuit je eigen tuin? Niet iedereen beschikt natuurlijk over een grote tuin die het verbouwen van eigen groenten en fruit mogelijk maakt. Vanuit New York is er een trend overkomen vliegen naar ons kleine kikkerlandje. Steeds meer mensen doen aan stads tuinieren, op hun balkon of in hun klein tuin.

Stads tuinieren ofwel Urban farming is een enorm populair fenomeen, steeds meer mensen gaan het doen namelijk. Het is eigenlijk helemaal niet zo gek dat wij deze trend hebben overgenomen van de Amerikanen, een gezonde lifestyle is al een tijdje helemaal in en je eigen groenten verbouwen past hier natuurlijk helemaal tussen en stads tuinieren past natuurlijk perfect binnen deze lifestyle. De meeste mensen doen het dan ook omdat het gezond is maar ook heel veel mensen doen het omdat ze het fijn vinden om in hun eigen tuin te werken. Het is toch onwijs gaaf dat je eigen gekweekte groente kan eten of niet? Het voordeel van een eigen moestuin is ook dat het je dwingt om healthy te eten, want het zou toch zonde zijn als je jouw eigen gekweekte paprika in de prullenbak moest gooien?  En we hoeven jou natuurlijk niet te vertellen wat nou lekkerder is, eigen gekweekte groente of groente vanuit de supermarkt.

Als je de beschikking hebt over een grote tuin is het natuurlijk ook fijn om de beschikking te hebben tot goed materiaal die het tuinieren in deze grote tuinen mogelijk maakt. Het is daarom belangrijk om over benzine grasmaaiers te beschikken, die zorgen ervoor dat het gras gezond blijft en tevens op de juiste manier wordt gemaaid. Fuxtec is een bedrijf die enorm veel producten voor in de tuin aanbiedt, zo is bijvoorbeeld het aanbod van bladblazers in deze webshop zeer breed en uitgebreid.

 

 

 

Voor meer informatie : http://www.fuxtec.nl/