Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Aanbiedingen

De beste gossip

Houd jij ervan om lekker te genieten van de laatste ‘hot gossip’? Het is een super leuke bezigheid die je even afleid van alle narigheid om ons heen. Of het nou roddelnieuws is over de koninklijke familie of over een beroemde sporter of over artiesten, het is fijn om zo af en toe even uit je eigen bubbel kan stappen. Gossip leest heel lekker door, even hoef je niet te denken aan je werk, je kinderen en je huis. Mensen waar je tegenop ziet of misschien wel een afkeer voor hebt, elk schandaal is een schandaal waar je van kan genieten.

 

Maar hoe moet dat nou in onze steeds drukker wordende levens? Je hebt geen tijd om zelf iedere celebrity te volgen op social media en zo alle laatste nieuwtjes te weten. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: Showbizz24! Showbizz24 is, zoals de naam het al zegt, 24 uur per dag, 7 dagen per week bezig om jou de sappigste roddels voor te zetten. Hun journalisten volgen alle beroemde Vlaamse artiesten, sporters en acteurs op de voet om als eerste alle nieuwtjes te kunnen delen met de wereld. Wij van Showbizz24 hebben een leehnavasor breed netwerk van contacten, zodat wij als eerste alle geruchten over jouw idolen kunnen bevestigen of ontkrachten. Ons team is als een team van spionnen, we gaan overal achteraan en we ontrafelen elk geheim. Dan plaatsen we de gossip online zodat jij nooit meer een bericht uit de showbizzwereld hoeft te missen.

 

Wist jij al dat de baby van Tatyana Beloy naar het ziekenhuis moest? En heb jij al gehoord dat Johan Derksen weigert zijn excuses aan te bieden over een slechte Zwarte Piet-grap? Oh, en wist zij al dat de vrouw van Rocco Granata, Rosie, is overleden? Al dit soort dingen kom je te weten door de website van Showbizz24 een bezoekje te brengen.

Voor meer informatie : https://www.showbizz24.be/