Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Aanbiedingen

Herfstig actief: krijg je fitheid terug na de zomer

 Je hebt geprobeerd je deze zomer zo fit mogelijk te voelen. Maar tijdens de vakanties naar warme landen en het heerlijke eten dat je dan naar binnen schuift, vervagen de sportieve gedachten toch wat meer naar de achtergrond. Nu is de zomer weer voorbij en het is zeer begrijpelijk dat je het toch lastig vind om weer te beginnen om fit te worden. Daarom deze tips om weer fit te worden voor de donkere maanden!

Pak het gezond eten weer op 

 

Na al die heerlijke pasta’s in de avond en croissantjes in de ochtend, is het weer tijd om aan de gezonde voeding te beginnen. Dit betekent niet dat er geen pasta’s meer op tafel mogen komen, maar kleinere porties en het liefst mét groentes. Ook is water drinken zeer van belang om je gezonde leefstijl weer op te pakken. Het helpt je tijdens je sportprestaties door de vochtbalans te behouden. Maak het gezonde leven net wat leuker met gepersonaliseerde waterflessen van Mepal!

Plan je workouts 

 

Begin weer met het inplannen van workouts. Dit zorgt voor consistentie en motivatie. Het staat vast dus dan voel je ook sneller de verplichting om te gaan. Ook zorgt het inplannen van je workouts voor doelgerichtheid en variatie. Je hebt een plan waarvoor je wilt gaan trainen en op basis daarvan kan je verschillende workouts plannen. Zo ga je je minder snel vervelen en blijft het trainen ook leuk. 

Maak gebruik van een coach 

 Als je het plannen van je workouts nou lastig vindt of je hebt moeite om je motivatie weer te vinden kun je ook een coach inhuren. Een fitness coach kan je helpen met het bepalen van je doel en op basis daarvan trainingen voor je inplannen. Dit werkt nóg beter voor je motivatie, je hebt niet alleen een afspraak met jezelf maar met iemand anders. 

Koop een leuke workout outfit 

 

Ten slotte is het belangrijk dat je je weer goed en zelfverzekerd voelt tijdens het sporten. Hier kan een leuke workout outfit zeker bij helpen. Zo ben je sportief én zie je er leuk uit!