Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Management

Global business management

Wereldwijd bedrijfsmanagement

Postdoctorale graad

 

Deze MSc is ontworpen met input van succesvolle bedrijfsleiders om tegemoet te komen aan de behoeften van internationale bedrijven en KMO’s die internationaal actief zijn.

 

Het programma voldoet aan de behoeften van afgestudeerden die een carrière in het internationale management willen starten, maar misschien niet de relevante academische achtergrond of werkervaring hebben. Het richt zich op het beheer van de wereldwijde bedrijfsvoering, met inbegrip van strategie-ontwikkeling, marketing planning en wereldwijde supply chain management.  

 

De Roehampton MSc Global Business Management is ontworpen met input van succesvolle bedrijfsleiders om tegemoet te komen aan de behoeften van internationale bedrijven en KMO’s die internationaal actief zijn. Het programma is erop gericht u voor te bereiden op de uitdagingen van het management binnen een internationale bedrijfsomgeving. Naast het academische studieprogramma hebt u de mogelijkheid om deel te nemen aan ons Global Leadership Programme, dat erop gericht is u uit te rusten met de vaardigheden die van cruciaal belang zijn om te slagen in de hedendaagse snelle zakenwereld. 

 

U zult genieten van het bruisende culturele en sociale leven van Londen en profiteren van de wereldwijde bedrijven en financiële instellingen van de City om uw managementvaardigheden en carrière te ontwikkelen. 

 

Dit programma is dubbel geaccrediteerd tot een CMI-kwalificatie. Na succesvolle afronding van het programma, Roehampton on-campus studenten, in aanmerking komen voor een CMI L7 kwalificatie in Strategic Management en Leiderschap (afhankelijk van het passeren van de vereiste in kaart gebrachte CMI modules en CMI moderatie. 

 

Word lid van een Business School met een sociaal geweten

Op Roehampton Business School bieden wij u een flexibele, carrièregerichte reis naar een succesvolle en bevredigende carrière voor afgestudeerden. Roehampton Business School is een inclusieve leergemeenschap. We willen dat onze studenten zakelijke leiders worden die een positieve impact hebben op de maatschappij door hun ethos, hun bedrijfscultuur en door een begrip van en waardering voor duurzaamheid. Deze waarden zijn verankerd in zowel ons onderwijs als ons onderzoek.

 

Hieronder vindt u de manieren waarop de Roehampton Business School u zal helpen in zowel uw studies als uw toekomstige carrière.

 

Carrière

Toegewijde carrièredienst met een team van loopbaanspecialisten om ondersteuning en begeleiding te bieden.

Alle studenten hebben de mogelijkheid om een stage van een jaar op te nemen als onderdeel van hun diploma.

Onze Business Advisory Board bestaat uit senior bedrijfsleiders die nauw met ons samenwerken om ervoor te zorgen dat onze cursussen relevant zijn voor de industrie en op het scherpst van de snede worden aangeboden.

Toegang tot evenementen met gastsprekers en beroepsorganisaties, zoals de Association of Chartered Certified Accountants, het Chartered Management Institute en het Chartered Institute of Personnel and Development (die allemaal de diploma’s van de Business School accrediteren).

Ervaar de mogelijkheden die ontstaan doordat de Roehampton Business School nauw samenwerkt met de naburige kamers van koophandel, waaronder de Wandsworth Chambers of Commerce.

De mogelijkheid om deel te nemen aan nationale en internationale business competities.

 

Flexibel werken

Onze UG Business cursussen worden in het eerste jaar op twee dagen per week gegeven, zodat u de ruimte hebt om parttime te werken en uw studie aan te passen aan andere verplichtingen.

We hebben uitstekende faciliteiten voor pendelende studenten, waaronder een gratis busdienst, gratis parkeergelegenheid op de campus en gratis fietsenstallingen.

Je krijgt op afstand toegang tot je leermiddelen, zodat je zowel thuis als op de campus kunt leren.

Je kunt deelnemen aan mogelijkheden om studentenonderzoek te delen. De Sticky Campus-conferentie kan hier worden bekeken.

De campusuniversiteit van Londen

U zult studeren op een mooie en veilige park campus die u zal inspireren.

Eersteklas faciliteiten waaronder (naar onze mening) de beste universiteitsbibliotheek in Londen.

We hebben de Esports Arena gevestigd in de Business School voor degenen die in competitieve gaming of gewoon willen ontspannen na de colleges.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/