Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Winkelen

Exclusieve trouwringen in Antwerpen

Heb je nog steeds niet de perfecte trouwringen voor je huwelijk gevonden, kom dan eens langs bij Wim Meeussen in Antwerpen. Deze goudsmid vervaardigt exclusieve trouwringen in goud met een gerafinneerde stijl.

Handgemaakte trouwringen

Wim Meeussen is een goudsmid. Dit wil zeggen dat hij alles met de hand maakt. Hij smelt het goud, giet de mal en werkt elke ring piekfijn af. Dit handwerk maakt je trouwring nog exclusiever. Bovendien is er ook maatwerk nodig. Heb je een specifiek ontwerp voor ogen, dan kan Wim Meeussen dit voor jou maken. Deze flexibiliteit zie je niet bij klassieke juweliers, die simpelweg hun collecties aankopen bij groothandelaars. 

14 of 18 Karaat goud

Voor een trouwring in Antwerpen ben je bij Wim Meeussen aan het juiste adres. Hij heeft de mooiste gouden exemplaren. Je kiest zelf tussen eenzuiverheidsgraad van 14 of 18 Karaat. Naast de klassieke gele kleur zijn ook de ringen in wit goud erg geliefd bij koppeltjes. Die zien er wat moderner, eigentijdser uit. Ze passen erg goed bij een wit trouwkleed of donker kostuum. 

Gravures

Maak je trouwringen extra persoonlijk met een gravure. De meeste koppeltjes laten hun trouwdatum graveren, of de naam van hun geliefde. Maar natuurlijk kan je ook andere teksten, cijfers of data aan je ring toevoegen. Let wel op dat de lengte soms beperkt is. Voor volledige zinnen is meestal geen plaats.

Bijpassende bruidsjuwelen

Mooie trouwring gevonden? Dan kan je nog andere bruidsjuwelen in dezelfde stijl kopen. Laat bijvoorbeeld een set oorbellen maken die perfect bij het ontwerp van je ring past. Van halskettingen over oorbellen tot armbanden; de collectie bruidsjuwelen is erg uitgebreid.

Cadeautje voor bruidskinderen

Voor je huwelijk heb je waarschijnlijk enkele bruidskinderen ingeschakeld. Verras hen met een leuk juweel (in dezelfde stijl als de trouwringen). Er zijn toffe hangertjes en armbandjes voor de kleintjes.