Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Dienstverlening

Het behouden van erfgoed met isolerend monumentenglas

Het behouden van erfgoed

Een monument is vaak een prachtig pand en dat moet zo behouden blijven. Niet alleen omdat een oude architectuur zo mooi is, er is ook een verplichting erfgoed te behouden. Vanuit de overheid en naar onze volgende generaties toe. Zodat er door middel van oude architectuur even terug de tijd in gekeken kan worden.

Monumentenglas bestellen: extra dun en goed isolerend

Belangrijke kenmerken van een monumentaal pand zijn vaak de ramen. En dit zijn ook vaak delen die aan vervanging toe zijn zodra er een renovatie of restauratie plaatsvindt. De oude ramen (en kozijnen) zijn vaak versleten of niet isolerend genoeg. U wilt na de renovatie natuurlijk niet alsnog met een torenhoge gas- of stroomrekening zitten. Door monumentenglas te plaatsen blijft uw huis of pand geïsoleerd én kunnen de kenmerken van de oude architectuur behouden blijven.

Uitermate geschikt voor oude panden

Glaskoning.be heeft monumentenglas ontwikkeld dat smal is, maar uitermate isolerend. Door een doorsnede van enkel 9 of 10 mm, is het glas goed te passen in de smalle kozijnen die zo karakteristiek zijn voor oude panden.

Monumentenglas bestellen bij Glaskoning.be

Bij Glaskoning.be kunt u monumentenglas bestellen op maat. Door heel België wordt dit snel geleverd. Mocht u geïnteresseerd zijn, een offerte aan willen vragen of gewoon een vraag hebben: neem contact op met één van de experts van Glaskoning.be.