Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Bedrijven

Mis nooit meer een telefoontje!

Heel de dag door, het stopt maar niet. U wilt naar een vergadering en hebt een drukke dag. Wanneer u op deze vergadering zit gaat uw telefoon wel vijf keer. Op dat moment moet u zich verontschuldigen want uw geluid stond nog aan. Na de vergadering moet u door naar een klant dus u kunt de telefoontjes niet beantwoorden. Bij de klant gaat uw telefoon nog eens vier keer.

Wanneer u een drukke zakenman bent of eigenaar van een bedrijf zult u dit herkennen. Heel de dag door gaan er telefoontjes. Klanten bellen, leveranciers bellen, partners bellen en dat gaat heel de dag door. Het is voor u onmogelijk om ze allemaal terug te bellen en eigenlijk erg vervelend dat u heel de dag gebeld wordt, uw telefoonservice kost veel tijd. U kunt hierdoor minder goed uw werk doen.

U zou soms wel eens willen dat er niet meer gebeld werd, maar telefoontjes kunt u niet missen. Want nieuwe klanten bellen vaak over de telefoon om een afspraak te maken. Heeft u er wel eens over nagedacht om een telefoniste aan te nemen. Iemand die voor u de telefoon opneemt? Misschien wel en misschien vond u dat wel veel te duur. Een telefoniste aannemen is een vaste kosten post. Dat heb ik misschien de oplossing voor u. U kunt zich namelijk aanmelden bij antwoordservice-telefoonservice. Dit is een bedrijf die uw telefoonservice regelt, u krijgt van hen uw eigen telefoniste. Deze telefoniste staat heel de dag voor u klaar en kan heel de dag door de telefoon opnemen. Zij communiceert direct met u, u kunt dus met haar afspraken maken over welke telefoontjes doorverbonden moeten worden en welke niet. U bent misschien een control freak en wilt daarom weten wat er elk gesprek besproken wordt. De telefoniste maakt van elk gesprek een verslag en stuurt die op, u bent altijd op de hoogte!

Voor meer informatie :