Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Dienstverlening

Kan Ik Ervoor Zorgen Dat Mijn Man Mij Terug Graag Ziet – Zal Koppeltherapie Helpen?

Als de relatie met je man gespannen is geworden, kan je je zorgen maken dat dit uiteindelijk naar een scheiding zal leiden. Je wilt niet dat dat gebeurt en vraagt je af, ‘Kan Ik Ervoor Zorgen dat mijn man mij terug graag ziet?’ Zelfs als zowel jij als je man hierop willen werken, kan je belemmerd worden door onverzoenbare conflicten en andere irritaties. Dus als je denkt om gebruik te maken van externe hulp. Is koppeltherapie één faciliteit waar je gebruik van kan maken. Als je hier sceptisch tegenover staat, zullen de volgende details over hoe de therapie werkt je overtuigen dat koppeltherapie een erg efficiënte manier is om ervoor te zorgen dat je man je terug graag zal zien.

Het laat je open communiceren: De belangrijkste oorzaak van veel problemen ligt in onderdrukte gevoelens. Soms houden we onze gevoelens voor onszelf omdat onze liefde eronder kan lijden als we ze delen. Spijtig genoeg, kan deze goed bedoelde terughoudendheid een domper zijn voor een gezonde relatie. Koppelstherapie laat je je onderdrukte gevoelens delen. Als je vertelt wat er op je maag ligt, zal je je veel beter en ontspannen voelen. Je zal ook meer open staan. De andere persoon die ziet dat je zegt wat er op je maag ligt zal je veel beter begrijpen ondanks dat hij initieel misschien gekwatst zal zijn. De therapeut is er om de dingen in perspectief te laten zien en een beter begrip tussen jullie te bevorderen.

Het verbetert het begrip: Bovenop het feit dat je open communiceert, zal de therapeut ook andere methoden gebruiken om een beter begrip tussen jullie te vergemakkelijken. Hij zal jouw perspectief op de problemen begrijpen en je aanmoedigen om ze in detail te bespreken. Door zijn intelligente moderatie en begrip, zal hij je de problemen beter laten begrijpen en je oplossingen helpen vinden. Bij het verdergaan van de sessies, zal je zien dat je een veel nauwere band hebt en dat je verschillen verminderd worden.

Het vergemakkelijkt een onafhankelijke blik: Als je verschillen hebt, zal elk van jullie bij je eigen mening blijven. Jullie zullen er allebei van overtuigd zijn dat jij het juist hebt en redelijk bent en de andere persoon niet. Je hebt de mening van een derde nodig om de dingen in een breder perspectief te zien. De koppeltherapeut is de beste persoon om dit te doen voor jullie. Daarbij komt dat hij niet alleen een derde is, maar dat hij ook een expert is en goede ervaringen heeft in het omgaan met vele koppels die dezelfde problemen hebben.

De Psycholoog – Relatietherapeut Haarlem

Voor meer informatie : https://www.depsycholoog.nl/haarlem