Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Bedrijven

Met een druk op de knop belangrijke documenten versturen vanuit je boekhouding

Ook jouw boekhouding loopt op rolletjes met het nieuwste programma van Yoursminc. Je hebt vanaf nu nog maar een programma nodig waarin je e volledige administratie van je bedrijf bijhoudt. En dat doe je waar en wanneer je maar wilt. Vanuit het programma stuur je zelfs alle belangrijke documenten met een enkele druk op de knop direct door naar Intervat. En dat maakt Yoursminc tot een van de meest flexibele boekhoudprogramma’s op de markt.

Beheer de geldstromen van je bedrijf nog beter met een inzichtelijke boekhouding

Wat je redenen ook zijn om te ondernemen, je moet er genoeg geld mee verdienen om van rond te komen. En het liefst houd je natuurlijk nog wat meer over. Daarvoor moet je bedrijf groeien en meer winst maken. En om meer winst te maken heb je en plan van aanpak nodig. En om een goed plan van aanpak te kunnen maken heb je allereerst inzicht nodig in je huidige financiële situatie. Begin bij de basis, begin met Yoursminc.

Maak van verloren tijd waardevolle tijd

Zeker als ondernemer zonder vast kantoor ben je gebaat bij een online boekhoudprogramma dat je op je laptop, telefoon en tablet kunt openen en bewerken. Zo wordt de reistijd in de trein ineens waardevolle werktijd en wordt tijdrovend facturen versturen extra tijd om aan je product of dienst te werken.

Voor meer informatie :