Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Aanbiedingen

De verschillende opties voor veranda licht

Als jij jouw veranda ook s’ avonds wilt kunnen gebruiken dan is veranda licht wel van belang, maar je hebt ontzettend veel keuzes om te maken. Om jou een beetje op weg te helpen hebben we de beste opties op een rijtje gezet, zo kan jij makkelijker een keuze maken over het veranda licht wat je wilt hebben.

LED spots

Een eerste optie voor overkapping verlichting is het gebruiken van LED spots. Hierbij heb je nog ook twee soorten spots. Er zijn inbouwspots en opbouwspots. Inbouwspots zitten echt in de muur of vloer ingebouwd zoals de naam al voorspelt. Dit is dus erg handig aangezien ze geen ruimte innemen en altijd bij het interieur passen. Opbouwspots zitten daarentegen op een armatuur, wat ook heel charmant kan zijn. Bij sommige armaturen is het mogelijk om de spots op de armaturen te draaien, wat ook heel handig is. Wel zijn opbouwspots wat duurder dan inbouwspots.

LED panelen

Een soort van grotere LED spot is het LED paneel. Deze LED Panelen geven veel licht, wat ook heel handig kan zijn. Bovendien zijn ze erg energiezuinig en makkelijk schoon te maken. LED licht is over het algemeen erg duurzaam, ze gaan veel langer mee dan een halogeenlamp en verbruiken ook veel minder energie. Dit is goed voor het milieu en voor jouw portemonnee.

Lampen

Natuurlijk kun je voor veranda licht ook nog altijd kiezen voor de simpele lampen, wat ook LED kan zijn natuurlijk. Hierbinnen heb je nog veel keus. Zo kun je kiezen voor een simpele wandlamp als veranda licht maar het is ook mogelijk om mooie lantaarns op te hangen. Je hebt hier ook een beetje de keus tussen functionaliteit en schoonheid. Een lantaarn kan bijvoorbeeld heel mooi zijn maar qua licht zal het niet heel helder zijn.

Er zijn dus keuzes genoeg voor jouw veranda licht. Als je nog meer te weten wilt komen over veranda licht en de opties die je hebt kijk dan bij Ledlogic. Hier vind je nog veel meer informatie over veranda licht en alles wat erbij komt kijken. Neem dus zeker een kijkje en misschien vind je wel het veranda licht waar je naar op zoek was.

https://www.hamulight.com/nl/verlichting-overkapping