Uw dak of vloer laten coaten, profiteer van reinigingsadvies

Wilt u graag de vloer in uw woning of bedrijfspand laten coaten? Dan is het zeker aan te raden om hiervoor een specialist op het gebied van industriële reiniging in te schakelen. Een specialist heeft namelijk verregaande ervaring op dit gebied en zal de werkzaamheden naar wens uitvoeren. Zo zijn er tal van bedrijven die naast het coaten van dak en vloer ook in te schakelen zijn voor andere werkzaamheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van gevelreiniging, graffitiverwijdering, straatwerk en silo onderhoud. Al deze diensten kunnen op professionele, deskundige, betrouwbare en flexibele manier worden verricht. Ook kan een specialist u reinigingsadvies of advies over het coaten van dak en vloer geven.

Dak en vloer coaten in geval van calamiteiten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Er kan dan ook altijd iets gebeuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van brand- roet en stormschade? Of wateroverlast, een explosie of inbraak? Er kunnen zich allerlei problemen voordien. De schade die dan ontstaat, moet door een ervaren en professioneel bedrijf worden hersteld. Soms hoeft er alleen schoongemaakt te worden. Het kan echter ook dat meer werkzaamheden noodzakelijk zijn, zoals het opnieuw coaten van dak en vloer. Er wordt dan een coating aangebracht op het dak of de vloer die zorgt dat deze waterdicht en zwaar belastbaar is. Bovendien ziet de vloer of het dak er zo weer mooi uit. Het dak of de vloer coaten na calamiteiten laat u over aan een specialist.  

Op professionele wijze dak en vloer laten coaten

Als een gebouw nieuw wordt opgeleverd worden standaard het dak en de vloer gecoat. Bij het coaten van het dak en de vloer worden deze van een nieuwe kunststoflaag voorzien. Men kan kiezen voor verschillende soorten coatings. De keuze is afhankelijk van diverse factoren. Zo zal men moeten kijken naar decoratieve wensen, maar ook de benodigde functionaliteit en fysieke omstandigheden. Een coating bestaat uit twee componenten. Vaak gebruikt men Epoxy coatings, die bestaan uit oplosmiddelvrije gekleurde epoxy harssystemen en hoogwaardige kwartsvulstoffen. Er is een gladde en grove variant. Epoxy coating heeft veel voordelen, zo is het waterdicht, naadloos en zwaar belastbaar. Laat u altijd eerst goed adviseren voordat u begint met het coaten van dak of vloer.

Voor meer informatie :