Smullen van heerlijke maaltijden op de kampeerboerderij

Lijkt het u ook fantastisch om onbezorgd te genieten op een weekend op een kampeerboerderij? Even helemaal ontspannen en vooral niets hoeven? Het kan op kampeerboerderij De Aalbertshoeve. Dankzij hun verspreiding over meerdere locaties kunnen ze onderkomen bieden aan grote groepen en bieden ze diverse recreatiemogelijkheden. Zo kunt u heerlijk wandelen in de bossen met uw familie, speurtochten doen tijdens uw schoolreisje of lekker buiten sporten met uw vereniging op de volleybal- of voetbalvelden. Maar dat niet alleen; u kunt er ook heerlijk eten. Zo kunnen er barbecues voor u worden verzorgd. Daarnaast is het mogelijk patat te bestellen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u ’s morgens genieten van een heerlijk vers ontbijt? Dan is er de mogelijkheid vers brood van de bakker te laten komen.

Onvergetelijk schoolkamp bij een kampeerboerderij in Putten

Het is iets wat elk jaar terugkomt: het schoolkamp in groep acht om de basisschoolperiode met zijn allen leuk af te sluiten. Als u ergens een schoolkamp organiseert, wilt u natuurlijk dat er allerlei leuke activiteiten te doen zijn voor de kinderen. Organiseer daarom uw schoolkamp bij een kampeerboerderij in Putten. Daar zijn genoeg leuke bezigheden voor kinderen. Zo kunt u bijvoorbeeld met ze naar het dichtbijgelegen strand of u kunt een spooktocht uitzetten in de Veluwse bossen. Daarnaast kunnen de kinderen naar hartenlust spelen op de midgetgolfbaan, de skelterbaan of op de diverse luchtkussens. Ook kunnen zij meedoen aan diverse activiteiten, zoals het maken van een kompastocht of puzzeltocht. Kinderen hoeven zich bij de kampeerboerderij dus nooit te vervelen. De kampeerboerderij biedt ook genoeg ruimte voor groepen van meer dan 100 personen.

Luxe ingerichte accommodaties op een mooie kampeerboerderij

Of u nu een familieweekend, schoolkamp of teamweekend organiseert, er is één ding dat overeenkomt: slapen in een kampeerboerderij is een ideale optie. U kunt er immers met veel mensen tegelijk overnachten. Dan kunt u kiezen voor kampeerboerderij De Aalbertshoeve. De grote, luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid er met grote groepen te verblijven. U geniet dan van diverse faciliteiten, zowel buiten als binnen. Zo beschikt elke accommodatie over een sportveld met een volleybalnet en doelen om te voetballen. Daarnaast is er een trampoline, een zitkuil, een dartbord en een terras en zijn er schommels en wippen. Elke accommodatie heeft daarnaast diverse faciliteiten binnen: een tafeltennistafel, een sjoelbak, een dartbord, een voetbalspel en een tv en videorecorder. Dat is dus altijd onbezorgd genieten van een heerlijk weekend!

Voor meer informatie :