De LASEK behandeling is mogelijk in verschillende situaties

De beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag, Refractiecentrum Haaglanden, voert altijd een gedegen vooronderzoek uit voordat uw behandeling begint. Voor elke ooglaserbehandeling geldt namelijk altijd: het is geheel afhankelijk van de staat van uw ogen of en wanneer de ooglaserbehandeling kan worden uitgevoerd. Dat geldt ook voor de LASEK ooglaserbehandeling. In het geval van de LASEK behandeling geldt dat de behandeling kan worden gedaan bij een bijziendheid van -1,00 tot -6 D en een cilinderafwijking van 0,75 tot 4 D. Valt u binnen de gestelde normen en wilt u de behandeling laten uitvoeren? Dat kunt u het beste laten doen door een professionele ooglaserkliniek. Zo kunt u altijd langsgaan bij Refractiecentrum Haaglanden, de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag.

Diverse behandelmethoden, zoals LASEK, mogelijk bij de beste ooglaserkliniek

Vind u het maar niets om steeds een bril te dragen? Heeft u niet zo’n zin om de rest van uw leven elke dag lenzen in te doen? Dan is het misschien een goed idee om uw ogen te laten laseren. Dan kunt u daarvoor het beste aankloppen bij een specialist. Omdat elk oog en elk mens anders is, zijn er diverse behandelingen om bijziendheid op te lossen. Bij de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag, Refractiecentrum Haaglanden, kunt u die diverse behandelmethoden ondergaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de PRK behandeling, LASEK behandeling, LASIK behandeling, Artisan en Artiflex behandelingen of de RELEX behandeling te ondergaan. Deze worden onderverdeeld in ooglaserbehandeling en lensimplantaties. Zo valt de LASEK behandeling bijvoorbeeld onder het ogen laseren. Afhankelijk van uw oogafwijking kan de ooglaserkliniek bepalen welke behandeling het beste bij u past.

De LASEK ooglaserbehandeling: wat houdt het in?

Denkt u er misschien aan om een LASEK ooglaserbehandeling te laten uitvoeren? Of wilt u er misschien eerst wat meer oer weten? Dan is het aan te raden eens een bezoek te brengen aan een ooglaserkliniek. Bij de LASEK behandeling wordt het meest oppervlakkige hoornvlieslaagje voor een groot deel losgemaakt. Dit heet de epitheel. Daarna wordt dit laagje, de epitheel, opzij geschoven en wordt met de speciale excimer laser op het wondbed de correctie uitgevoerd. Het hoornvlieslaagje, de epitheel, wordt vervolgens netjes teruggeplaatst. Daarna geneest het hoornvlies geheel en kunt u weer scherp zien. Bij de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag, Refractiecentrum Haaglanden, kunt u terecht voor deze behandeling en voor diverse andere behandelingen.

Voor meer informatie :