Mooie poloshirts voor elke vereniging

Exclusiefbedrijf BE

Poloshirt bedrukken Wilt u uw werknemers professioneel voor de dag laten komen? Dan kan u eens overwegen om poloshirts te bedrukken. Poloshirts bedrukken is relatief goedkoop en zorgt voor een zeer professionele uitstraling voor uw bedrijf. U kan van alles laten bedrukken op de shirts. De poloshirts zitten erg comfortabel en staat iedereen goed. U kan ervoor kiezen om uw […]

Lees meer

Bedrijfskleding van Bedrijfskledingtotaal.nl

Exclusiefbedrijf BE

Bedrijfskleding besteld Ik heb twee jaar geleden bedrijfskleding besteld via Bedrijfskledingtotaal.nl. Ik ben een zelfstandig ondernemer. Al jaren run ik mijn eigen boerderij met honderden runderen. Dit brengt de nodige kosten met zich mee. De runderen moeten gevoed worden, de stallen moeten schoongemaakt worden en ik moet goed gekleed naar het werk. Niet in pak natuurlijk, maar wel in speciale […]

Lees meer