Kies zelf de verpakking van uw PET fles

Het is belangrijk om te kiezen voor precies de juiste PET fles voor het verpakken van uw product. De verpakking is immers het eerste wat mensen zien als ze in aanraking komen met uw product. Het kan uw product daarom maken of breken. PET Power kan u helpen bij het vormgeven van uw Pet fles. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, zo kunnen wij uw PETfles: etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Tevens kunnen we een uiteindelijke schapopstelling nabootsen, dit zorgt er dan ook voor dat u een realistisch beeld heeft van het visuele “overall plaatje”. Zodoende zorgen wij met onze Pet fles dat uw product meer spreekt binnen het schap.

Een milieuvriendelijke Pet fles door het hergebruik vanafvalproducten

Weet u hoe de productie van een PET fles precies werkt? Tijdens het produceren van een PET fles wordt er heel wat afval afgescheiden. Dit kan worden weggegooid, maar wanneer dit zorgvuldig wordt opgevangen, kan dit afval gewoon weer opnieuw worden gebruikt in het productieproces. Dit zorgt ervoor dat er nooit (te)veel materiaal verloren gaat aan een PETfles. PET Power vindt het belangrijk om te denken aan de volgende generaties, zodoende wordt er zo zuinig mogelijk omgegaan met de verschillende materialen die wij gebruiken bij het produceren van een Pet fles. De Pet uitval van een PETfles wordt vermalen en dit krijgt een “upgrade” naar het product petgranulaat. Dit is de grondstof waar alle producten binnen PET Power mee geproduceerd worden. Zodoende kunnen de afvalstukken weer terug het productieproces in om toch gebruikt te worden als PETfles. Deze vicieuze cirkel herhaalt zich zolang het productieproces loopt.

Stel uw eigen Pet fles samen met slechts een paar muisklikken

Het is logisch dat u niet zomaar in zee gaat met een partner voor het produceren van een PET fles voor de verpakking van uw product. Bij een specialist als PET Power kunt u daarom eerst zelf overwegen of zij de partner voor u zijn. Zo kunt u uw eigen unieke PET fles van PET Power samenstellen via een gemakkelijk programma op de website van deze aanbieder. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen Pet fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 van deze producten bestaan uit Pet flessen en rond de 300 producten zijn diverse bijpassende sluitingen. Tevens bevat dit programma de meest recente innovaties en diverse nieuwe modellen. Zodoende kunt u altijd een PETfles samenstellen naar uw wensen en behoeftes.

Voor meer informatie :