Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Huishoudelijk

Schilderwerken Antwerpen

Schilderwerken ASMS

Schilderwerken uitgevoerd door ASMS worden steeds met de grootste zorg en professionaliteit uitgevoerd. Onze doelstelling is steeds om een een modern en verzorgd resultaat te bekomen. Hierbij is de klant koning en vormen we zijn dromen om tot realiteit. Een tevreden klant is iets waar we steeds voor gaan, keer op keer. Met ettelijke jaren expertise is ASMS de ideale partner uit Antwerpen voor al uw schilderwerken in Antwerpen. Wij doen zowel schilderwerken in uw interieur als buitenhuis en geven steeds vrijblijvend advies als dat nodig zou zijn. Alle werkzaamheden zijn steeds uitgevoerd door professionals. Al onze werknemers krijgen de nodige opleiding zodat zij up to date zijn met de laatste, nieuwe technieken. Onze schilderwerken zorgen er voor dat uw living de sfeer uitstraalt die u wenst. Het gebruik van de juiste kleur is hierbij zeer belangrijk.

Kies de juiste kleur met ons kleurenpallet en u zal het beste resultaat op voorhand al kunnen zien. Wij dragen graag ons steentje bij aan de realisatie van uw dromen voor zowel binnenshuis als buitenhuis. Buiten schilderwerken Antwerpen houdt ASMS zich ook bezig met het renoveren van gevels. De gevel staat natuurlijk voor de uitstraling van uw huis. Wanneer mensen een stralende gevel zien, zal dat een positief effect hebben op de uitstraling van uw woning. Iedereen weet dat het zandstralen van uw gevel onmiddellijk een prachtig resultaat oplevert. De meeste mensen spreken zelfs over een nieuwe woning, na het zandstralen. Uw gevel moet er verzorgd uitzien en moet bestand zijn tegen hagel en wind. Wij beheersen verschillende technieken om de gevels te renoveren. Ook oude gevels vormen geen enkel probleem voor ons.

Zij die meer een rustieke gevel willen kiezen best voor kaleien, een techniek waarbij een laag kalkpleister wordt aangebracht met een blokborstel. Wij gebruiken hiervoor het juiste materiaal om een perfect resultaat te garanderen. Het resultaat is blijvend en duurzaam. Een gevel renoveren hoeft in principe pas om de 20 jaar. Welke techniek wij ook voor uw gevelbepleistering gebruiken, wij staan altijd voor een professionele uitvoering van de geplande werken, waarbij wij steeds streven wij naar duurzaamheid en optimale kwaliteit.

Voor meer informatie : http://www.schilderwerken-gevelreiniging-antwerpen.be/SchilderwerkenAntwerpen