Wacht niet te lang met onderhoud aan uw koffiemachine

Er zijn verschillende situaties waarin uw koffiemachine kapot kan gaan. Heeft u al jarenlang hetzelfde model en van welk merk is de machine die u gebruikt? Dit zijn allen factoren die van invloed zijn op het soort onderhoud dat aan uw koffiemachine moet worden uitgevoerd. Komt het team van KoffieSnel.nl Espressoservice bij u langs voor onderhoud? In dat geval ontvangt u te allen tijde eerlijk advies over de technische staat van uw machine. Van groot tot aan klein onderhoud, niets is te gek. Doordat dit team u een leenmachine aan kan bieden, kunt u gewoon verder gaan met het zetten van koffie. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar?

Ga voor de beste waterkwaliteit en kies voor onderhoud aan uw koffiemachine

Heeft u het idee dat de kwaliteit van uw koffiemachine achteruit is gegaan? Dit hoeft niet alleen aan uw machine te liggen. Ook het water wat u in de machine doet moet goed zijn. Want wist u dat de waterhardheid een doorslaggevende factor is voor de smaak van een kop koffie én dat dit mede de cremalaag bepaalt? Maar hoe krijgt u deze waterkwaliteit in de beste vorm? Schakel in dat geval de experts van KoffieSnel.nl Espressoservice. Tijdens het onderhoud van uw koffiemachine wordt de Carbonaathardheid in Duitse Hardheid (kH) gemeten, waarna het filter op de juiste manier wordt afgeregeld. U bent een volledig jaar gegarandeerd van het zetten van de beste koffie. Onderhoudskosten nemen af en de levensduur van uw machine wordt ook nog eens verlengd.

Het onderhoud van uw koffiemachine op basis van een onderhoudscontract

Bent u op zoek naar een service die uw koffiemachine komt repareren of een vervangend apparaat brengt als hij kapot is? Als u bij deze experts een storing meldt weet u zeker dat er binnen 24 uur een reparateur langskomt. Een Standaard, Standaard-Plus of All-in onderhoudscontract: waar gaat uw voorkeur naar uit? Een weekend-/feestdagentoeslag is verleden tijd of wordt gereduceerd en de nodige onderdelen om uw storing mee te verhelpen zijn te allen tijde op voorraad. Hierdoor is het team van KoffieSnel.nl Espressoservice u te allen tijde razendsnel van dienst zodra er onderhoud voor uw koffiemachine moet worden uitgevoerd. Sluit het contract af dat aansluit bij uw wensen en u heeft altijd goede serviceverlening van KoffieSnel.nl Espressoservice.