Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Gezondheid

De “Happy Lift” en de “ liquid facelift”

Injectable klinieken is een kliniek die zich toegespitst heeft in alle cosmetische behandeling zoals  botox- , filler behandeling, lippen opvullen, overmatig zweten behandelen, ooglidcorrecties en streven naar de verbetering van je huid  op een natuurlijke manier.  2 Behandelingen waar injectable klinieken zich duidelijk mee onderscheid is de Happy Lift en de Liquid Facelift, deze gaan we in dit artikel even uitleggen.

De Liquid Facelift heeft al aan grote populariteit gewonnen in een korte periode.  Hij heeft ook wel de benaming “natuurlijke facelift”, de benaming  is toepasselijk omdat dit een facelift is zonder een operatie waardoor je er geen littekens aan overhoud. Dat is ook drek de reden waarom mensen deze behandeling juist zo geweldig vinden omdat ze er geen littekens aan overhouden gelijk bij een normaal facelift. 

Het heeft ook nog andere voordelen zoals:

– De liquid facelift prijzen liggen gelijk met een normale facelift
– Een facelift die voor iedereen anders is, een facelift op maat
– De pijn die u na de operatie heeft is ook minder dan bij een normale facelift

De Happy Facelift behandeling is een behandeling die nog maar pas aangeboden wordt door injectable klinieken.  Dit komt doordat dit een  baanbrekende behandeling is waar ze gebruik maken van lift draden, deze evenaart zelfs een facelift met chirurgie.   De draden die ze gebruiken tijdens deze behandeling zijn een stuk steviger  dan PDO draden wat zorgt voor meer stevigheid en constructie.  Dit is het alternatief als u geen  chirurgische facelift wilt ondergaan.

De voordelen van deze facelift zijn:

– Een kortere hersteltijd na de operatie
– Men maakt geen gebruik van narcose
– Minder zwelling na de operatie
– Al deze voordelen komen met een vergelijkbaar resultaat.

De mogelijkheden waarvoor je deze lift kan gebruiken zijn voor je voorhoofd -, wenkbrauw lift, kaak kin, hals en ook een lift van je midface. Buiten al deze mogelijkheden kan je deze ook gebruiken voor een lift van je decolleté, buikwand en voor de binnenzijde van je armen en benen te liften.

Voor meer informatie : http://injectableklinieken.nl/nl/